Helsinki Bar viettää ensimmäisiä synttäreitään

Fuengirolan iltaelämää on jo vuoden ajan värittänyt karaokeen keskittynyt Helsinki Bar.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Helsinki Barin synttärit juhlitaan 11.-13. lokakuuta kansainvälisellä porukalla.

Helsinki Barin avajaisia juhlittiin 13. lokakuuta 2023 ja nyt on aika bilettää karaokekeitaan yksivuotissynttäreitä. Ja kun kerran juhlitaan, niin juhlitaan sitten kunnolla. Niinpä synttärit kestävät kolme päivää: perjantaista 11. lokakuuta sunnuntaihin 13. lokakuuta.

Kansainvälinen asiakaskunta

Jo ensimmäisen toimintavuoden aikana Helsinki Bar on vakiinnuttanut paikkansa suosittuna karaokebaarina niin suomalaisten kuin muunmaalaistenkin keskuudessa. Tämän on nähnyt myös Susanna Pursiainen, joka on ollut Helsinki Barin tiskin takana aivan alusta lähtien.

– Asiakaskunta on meillä kyllä aivan mahtava. Ystävällisiä, leppoisia ja ymmärtäväisiä ihmisiä kaikilta maailman kolkilta, hän kuvailee.

– Kanta-asiakkaitakin on kertynyt valtava määrä. Monet ovat suomalaisia, mutta myös muita phjoismaalaisia, samoin kuin brittejä ja espanjalaisia on paljon.

- Mainos -

Laulut laulajia myöden

Kansainvälinen asiakaskunta tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että laulajia on monensorttisia, samoin kuin laulukieliäkin.

– Moni suomalainen laulaa tietysti joko suomeksi tai englanniksi, mutta ilahduttavan moni uskaltautuu laulamaan myös espanjaksi, Susanna kertoo.

Ja sama uskallus toimii toisinkin päin.

– Toki paikalliset espanjalaisetkin tietävät tulevansa suomalaiseen karaokebaariin ja kaikkein parasta on kun he innostuvat laulamaan suomeksi.

Sitten on niitä lauluja, joihin kaikki lähtevät mukaan laulamaan, kukin omalla kielellään. Eviva España on yksi hyvä esimerkki, Pursiainen iloitsee.

Muista yleisön suosikeista hän mainitsee Abban tuotannosta Mamma Mian ja Dancing Queenin.

Suomalaisten ikisuosikeista ensimmäisenä mieleen nousee Olen suomalainen.

Kannat kattoon synttäreillä

Helsinki Barin ensimmäisiä synttäreitä juhlitaan kolmen päivän ajan, perjantaista sunnuntaihin, 11.-13.10.

- Mainos -

– Perjantaina ja sunnuntaina on kaikille laulajille tarjolla cavaa ja pientä purtavaa, Susanna vinkkaa.

– Lauantaina on tietyllä tavalla bileiden pääpäivä, silloin arvotaan myös synttäriarpajaisten pääpalkinto, eli oma karaokelaitteisto, hän jatkaa.

Ensimmäisen toimintavuoden aikana kertynyt laaja asiakaskunta viittaa siihen, että myös synttärikemuilla riittää menoa ja väkeä. Susanna Pursiainen kertoo, että siihen on myös varauduttu.

– Odotamme paljon väkeä ja henkilökuntaa ynnä muuta tarpeellista on varattu sen mukaisesti.

Uusien, laajennettujen aukioloaikojen puitteissa nykyään pääsee laulamaan su-to klo 18-03 ja pe&la klo 18-04.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *