Netflix yllätti: peruutti Málagassa kuvatun menestyssarjan

Katsojien suosikiksi ympäri maailmaa ampaissut tv-sarja Kaos joutui Netflixin hyllyttämäksi.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Kaos-sarjan pääroolissa loisti Hollywood-tähti Jeff Goldblum.

Hollywood-tähti Jeff Goldblumin tähdittämä tv-sarja Kaos nousi  Netflixin katsojien suosikiksi kautta maapallon heti elokuun lopulla, jolloin mustan huumorin sävyttämä kahdeksanosainen sarja sai ensi-iltansa.

Netflix-komediaa kuvattiin Espanjan Aurinkorannikolla Málagassa vuosina 2022 ja 2023. 

Kuvaukset tapahtuivat kahdessa erässä. Ensimmäinen kuvattiin kesällä 2022, jolloin tiimi vietti seitsemän päivää Málagan pääkaupungissa. Toinen erä tapahtui toukokuussa 2023, jolloin kuvattiin uudelleen kaksi kohtausta, yhteensä 6 päivän ajan.

Lue myös: Málagassa kuvattu Netflix-sarja ampaisi katsojien suosikiksi ympäri maailman

- Mainos -

Äkkinäinen peruutuspäätös sai fanit ihmettelemään

Kaos pysytteli katsotuimpien Top10-listalla viikkoja.

Siksi onkin hämmentävää, että Netflix on päättänyt perua sarjan ensimmäisen kauden jälkeen. Suoratoistojätti on toki kuuluisa siitä, että se saattaa tehdä äkkinäisiäkin liikkeitä ja perua sarjojen kausia, vaikka katsojat olisivat niistä tykänneet ja toivoneet lisää.

Näin näyttää käyvän Kaos-sarjalle. Yksi sarjan päähenkilöistä, Aurora Perrineau, on jakanut sosiaalisessa mediassa päivityksen peruutuksesta korostaen tiimin työtä ja kuinka ylpeä hän on tästä projektista.

Fanit ovat ilmaisseet ihmetyksensä sarjan peruutuksesta ja päivitelleet Netflixin päätöstä.

Jeff Goldblumin (Zeus ) ja Aurora Perrineaun lisäksi sarjan päärooleissa nähdään Janet McTeer (Hera), Cliff Curtis (Poseidon) ja David Thewlis (Hades). Muita näyttelijöitä ovat Debi MazarLayo-Christina AkinludeJakob ClementUtzon-KrefeldRobert Emms ja Nabhaan Rizwan.  

Jeff Goldblum näyttelee kaikkivoipaa Zeus-jumalaa, joka alkaa pelätä valtakautensa päättyvän maailmanloppuun. Zeuksen kärsiessä vainoharhaisuudesta ihmiskunnan kohtalo näyttää olevan vaakalaudalla. 

Sarjan luoja Charlie Covell tunnetaan myös Netflixin suositusta The End of the F***ing World -sarjasta.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *