Tulipalo Fuengirolan feria-alueella

Uhkaava tulipalo syttyi keskiviikkona aamupäivällä kesken kaupungin ferioiden valmistelutöiden.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Fuengirolan feria-alueella syttyi keskiviikkona tulipalo, joka olisi levitessään voinut saada aikaan laajojakin vahinkoja. Nyt palomiehet saivat kuitenkin palon sammumaan melko nopeasti.

Palo syttyi aamupäivällä Peña Diana juhlatalossa, Fuengirolan feria-alueen perällä. Palo oli ilmeisesti rakennuksen kattorakenteissa ja aiheutti sankan mustan savupilven, joka nousi synkistämään taivasta.

Fuengirolan palolaitos vastasi kutsuun kolmen sammutusauton ja kahden pienemmän ajoneuvon voimin. Pelastushenkilökunta sai melko nopeasti palon sammumaan ja vahingot rajattua.

Näköhavaintojen perusteella rakennuksen katto on vaurioitunut merkittävästi ja ikkunoista ulos puskenut savu ja noki ovat tehneet omat vahinkonsa.

- Mainos -

Levitessään palo olisi voinut aiheuttaa isompiakin vahinkoja. Alueella on parhaillaan käynnissä kaupungin vuosittaisten ferioiden pystytystyöt.

Fuengirolan feriat ovat yhdet koko Aurinkorannikon suurimmista juhlista. Ne alkavat 6. lokakuuta ja jatkuvat 12. lokakuuta asti.

Feria-alueen etuosaan nousee tivolityyppinen huvipuisto ja peñat eli juhlatalot ovat täynnä musiikkia, tanssia, ruokaa, juomaa ja juhlahumua.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *