Fuengirola uudistaa rantojen sääntöjä

Fuengirolan kaupunginvaltuuston täysistunto käsitteli keskiviikkona 25.9. muutoksia rantojen käyttöä säätelevään asetukseen. Muutosehdotusten alustava hyväksyntä sai kaikkien puolueiden kannatuksen.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Muutosten joukossa on ehdotus kaupungin rantojen uimakauden laajentamisesta. Uudistusehdotuksena on, että uimakausi laajenisi kevätpuolelta pääsiäiseen ja kesää edeltäviin viikonloppuihin.

Samoin uusissa pykälissä esitetään entistä tiukempaa linjaa tilanteissa, jolloin uimisen kieltävä punainen lippu liehuu rannalla. Ehdotuksen mukaisesti kiellon noudattamatta jättäminen luokiteltaisiin jatkossa ”erittäin vakavaksi” rikkomukseksi, josta voi seurata sakko.

Toisaalta rikkomusten suhteen muutosehdotuksissa esitetään, että nykyisessä säädöstekstissä säädettyjä sakkoja alennetaan huomattavasti. Tällä halutaan saavuttaa parempi tasapaino varoittavan vaikutuksen ja suhteellisuuden välillä.

Kaikkiaan kyseessä on kahdeksan pykälän muuttaminen nykyisissä säännöissä.

- Mainos -

Sen jälkeen, kun asetus on julkaistu maakunnan virallisessa lehdessä, siitä voidaan esittää valituksia, ja kun ne on ratkaistu, asetus toimitetaan lopullisesti hyväksyttäväksi ja se tulee voimaan.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *