Ennätyshinta: kaveriporukka maksoi 50.000 euroa shamppanjapullosta Marbellassa

Ökyklubilla ostettu Dom Pérignon -magnumpullo on Aurinkorannikon tiettävästi kallein shamppanjaostos.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Dom Pérignon Champagne Brut Luminous Phantom on maailman tunnetuimman shamppanjatalon rajoitettu erikoiserä. Kuvituskuvassa pienempi, normaali pullo – Marbellassa ennätyshintaan myyty oli 6 litran magnumpullo.

Espanjan Aurinkorannikolla tehtiin jälleen yhdenlainen ennätys, kun Marbellan kuuluisalla Kultainen maili -luksusalueella sijaitseva yökerho myi shamppanjapullon huikeaan ennätyshintaan.

Kyse on vuonna 2018 avatusta Momento-ökyklubista, minne pelkkä sisäänpääsy maksaa 70 euroa. Yökerho on tunnettu eritoten elektronisen musiikin bileistään ja siellä käy esiintymässä kansainvälisiä huippu-dj:tä.

Viime viikonloppuna klubilla biletti kuuden henkilön seurue, jonka yksi jäsen intoutui venyttämään lompakkoaan reilummin. Hän osti peräti 50.000 euron hintaan jättipullon Dom Pérignonin erikoisshamppanjaa.

Kuuden litran mathusalem-kokoinen Dom Pérignon Champagne Brut Luminous Phantom -juomaa on ranskalaisen viinitilan tuottama rajoitettu erikoiserä. Vaikka kyseinen pullo oli yökerhon yleisellä viinilistalla, sitä tarjottiin erityisesti ”korkean profiilin” asiakkaalle.

- Mainos -

Nimensä magnumia suuremmat pullot ovat saaneet vanhan testamentin kuninkailta. Perinteen alkuperä on hämärän peitossa, mutta ainakin nimet kuulostavat juhlallisilta. Niiden kirjoitusasut vaihtelevat viinitalojen välillä.

Magnum on 1,5 litraa. Sitten oivat vielä 3-litran Jeroboam, 4,5-litran Rehoboam, 6-litran Mathusalem, 9-litran Salmanazar, 12-litran Balthazar, 15-litran Nebuchadnezzar ja 18-litran Salomon.

Marbellassa sijaitseva Momento-yökerho on arkkitehtonisesti vaikuttava ulkoapäin.

Yökerho: ”Tiesimme, että tämä päivä tulee”

Yökerho oli ostanut pullon vuosi sitten Moët Hennesy Louis Vuittonilta.

– Vaikka se tuntui erittäin vaikealta tavaralta myydä, tiesimme, että tämä päivä tulee. Siksi etsimme edelleen uusia eksklusiivisia tuotteita, jotka yllättävät asiakkaitamme ja korvaavat tämän ainutlaatuisen juoman, Momento-yökerho kertoo.

Shamppanjapullon hinta on Marbellan uusi ennätys – ja ehkä koko Aurinkorannikon, yritys tiedottaa.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti
  • Vanha raha ei törsää järjettömyyksiin. Tuo pullo on juuri niille jotka työllistävät oikeuslaitoksia veronmaksajien varoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *