Yritysuutinen: Vithas Xanit Benalmádenassa laajenee modernisti

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Havainnekuva tulevasta laajennuksesta.

Benalmádenassa sijaitseva Vithas Xanit sairaala laajenee uudella rakennuksella. Laajennuksen pinta-ala on 11.000 neliömetriä.

Benalmádenassa sijaitseva Vithas Xanit sairaala laajenee uudella rakennuksella. Laajennuksen pinta-ala on 11.000 neliömetriä.

Joulukuussa 2020 valmistuvan projektin myötä sairaalaan saadaan muun muassa lisää tilaa kirurgisille toimenpiteille, uusi sairaalayksikkö ja uusi teho-osasto.

Laajennus lähes kaksinkertaistaa sairaalan tilat. Uuden osan valmistuttua Vithas Xanit Benalmádenan kokonaispinta-ala on 25.000 neliömetriä. Tämän lisäksi nykyisistä tiloista 1.100 neliötä remontoidaan.

Uusi rakennus on nelikerroksinen ja se nousee aivan nykyisen sairaalan viereen. Rakennukset yhdistetään toisiinsa täysin, niin että lopputuloksena yksi yhtenäinen sairaalarakennus.

Laajennus tehdään ns. Clear Code Architecture -metodia noudattaen. Tämä takaa muun muassa sen, että uusien tilojen käyttö onnistuu myös esimerkiksi liikuntarajoitteisilta.

Kyseessä on sairaalan suurin uudistusprojekti sen vuonna 2006 tapahtuneen avaamisen jälkeen.

Nykyisellään Vithas Xanit Internacional -sairaalassa Benalmádenassa työskentelee yli 780 terveydenhuollon ammattilaista. Lisäksi sillä on Malagassa Vithas Xanit Limonar, joka on erikoistunut onkologiaan. Vithas Xanitilla on myös lääkärikeskus Fuengirolassa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa