Koronaseuranta Uutiset

Yli 80-vuotiaat voivat varata rokotusajan

Los Bolichesin terveyskeskuksesta saamamme tiedon mukaan yli 80-vuotiaat koronarokottamattomat ihmiset voivat itse käydä varaamassa itselleen rokotusajan.

 

Normaali käytäntö koronarokotusten suhteen on se, että Espanjan terveydenhuollosta soitetaan asiakkaalle. Rokotuskäytännöistä kerromme lisää tämän viikon lehdessä.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että monilla Espanjan terveydenhuollon piiriin kuuluvalla ei ole ajantasaisia yhteystietoja omassa terveyskeskuksessaan, joten heihin on lähes mahdoton saada yhteyttä ajan varaamiseksi.

Tästä johtuen Los Bolichesin terveyskeskuksesta annettiin lehdellemme tieto, että kaikki kyseisen terveyskeskuksen asiakkaiksi kirjautuneet, yli 80-vuotiaat, kansalaisuuteen katsomatta, voivat mennä paikan päälle Los Bolichesin terveyskeskukseen varaamaan itselleen ajan koronarokotukseen.

Tämä koskee siis yli 80-vuotiaita (eli 80 vuotta täyttäneitä), jotka ovat Los Bolichesin terveyskeskuksen asiakkaita, eivätkä vielä ole saaneet koronarokotusta.

Rokotusajan pääsee varaamaan terveyskeskuksen vastaanotossa normaalin vuoronumeron ottamalla. Mukana pitää olla henkilöllisyystodistus ja espanjalainen sairausvakuutuskortti.

Mitä pidit jutusta?
+1
51
+1
2
+1
1
+1
3
+1
1
+1
2

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa