Viihde

Viihdettä keskiviikkoisin ja perjantaisin

Päivi Mäkinen tulkitsee Edith Piafin lauluja perjantaina 6.11. (kuva: Kristian Kaarna)

Ravintola Kukon keskiviikkoklubi on lähtenyt mukavasti käyntiin Seita & Friends yhtyeen tahdittamana. Monipuolista musiikkia Seitoilta kuullaan jatkossakin keskiviikkoisin. Myös perjantai-illat aktivoituvat Kukossa marraskuussa. 

 

Ensimmäisenä perjantaiaktina 6.11. koetaan Päivi Mäkisen esittämä Edith Piaf – laulut ja elämä. Kyseessä on tarinallinen konsertti, jossa kuullaan kaikki Edith Piafin kauneimmat ja koskettavimmat laulut. Mäkinen kertoo laulujen ohessa Piafin traagisen elämäntarinan ja viittaa tarinassa myös oman elämänsä villeihin käänteisiin. Koskettava ja viihdyttävä esitys.

ja perjantai on uskomusten mukaan epäonnen päivä. Nyt korjataan nuo uskomukset, tuolloin Markku Silén saattelee lavalle yhtyeensä, joka esittää Carlos Santanan musiikkia. Mukana solisteina ainakin Pikkis Karen ja Ismo Virlander.

Markku Silénin johtama Santana bändi esiintyy Kukossa 13.3. Kokoonpano on hieman eri kuin kuvassa.

Muista tulevista Kukon tapahtumista lisää tietoa lähiviikkoina. Andalusian Swing Band päätti pitää taukoa vuoden loppuun saakka. Jazzeja katsellaan heti alkuvuodesta uudelleen.

Kukko noudattaa sekä lounasaikaan että iltatapahtumissa viranomaisten määrittelemiä terveysohjeita ja rajoituksia. Pöytien välit ovat riittävät, pöytäseurue on maksimissaan 6 henkilöä, henkilökunta käyttää jatkuvasti maskeja ja käytössä on vain osa ravintolana kokonaiskapasiteetista. Koska paikkoja on määräysten vuoksi huomattavasti normaalia vähemmän, kannattaa varmistaa pääsynsä tilaisuuksiin varaamalla pöytä ennakkoon. Sen voi tehdä numerossa +34 646111203 tai piipahtamalla Centro Finlandian Infopisteessä Meriatur.com matkatoimiston yhteydessä.

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
32
+1
2
+1
1
+1
1
+1
5
+1
5

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa