Blogi

Tylsä!

Tämä on kirjoitettu sinulle, joka Fuengirola.fi-citymedian jokaiseen kirjoitukseen ja pakinaani laitat arvosteluksi tylsä. Melkoisen erikoinen on elämäsi, kun koet nämä kaikki kirjoitukset tylsäksi.

Hyväksi esimerkiksi kelpaa vaarallinen tulipalo, josta kerroimme ensimmäisinä Espanjassa ja Suomessa. Ihmishenkiä oli todellisessa vaarassa, ja meidän uutisointimme palosta suomalaisten kansoittamassa kiinteistössä oli hyvin tärkeää.

Sinun mielestäsi tämäkin oli tylsä kirjoitus, vaikka Suomen suurin uutismedia ohjasi tuhannet lukijat fuengirola.fi-sivustolle.

Suomen parhaimpiin kuuluvasta sanoittajamestari Chrisse Johanssonista kertova keskiaukeaman juttu oli mielestäsi myös tylsä, jne. Omista pakinoistani en puhu mitään, jokaiseen niistä olet merkinnyt arvosteluksi tylsä, osaksi aivan varmasti oikeinkin.

Sinun kaltaisellesi ihmiselle elämä olisi varmaan tylsää ilman lehteämme. Olemme todella iloisia, että jaksat lukea juttujamme niiden tylsyydestä huolimatta, ja näin auttanut meitä pääsemään tavoitteeseemme.

Olisi aika mukava tehdä sinusta juttu, jossa kertoisit, mikä ei ole tylsää. Olemme ahneita hyville ja tärkeille jutuille.

Olet tervetullut toimituspalaveriimme kertomaan, miten lehteä pitäisi tehdä. Itse olen kertonut lehden toimitustavoista lukuisissa seminaareissa Suomessa.

Olisin todella iloinen, jos näin Espanjassa kehitysjohtajana saisin vielä ulkopuolista apua tekemisiini tällä loputtoman mielenkiintoisella saralla.

Vähemmistöt ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Edustamasi tylsyyden viljelijät edustavat tässä asiassa alle puolen prosentin osuutta kaikista lehtemme lukijoista.

Onkohan tähän tylsyyteen jokin myy syy? Minun ”toimittajaminäni” arvelee, että näin voisi olla.

Vesa Uusi-Kilponen

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa