Blogi

Vesa Uusi-Kilponen: Brad Pitt

Lähes kolmesataa vuotta sitten jo tiedettiin miten perhepiirissä asiat pitää hoitaa.

Silloin julkaistu ”seksiopas” Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts kertoo muun muassa lasten hankintaan liittyviä vaaroja. Opas kiellettiin pian ilmestymisen jälkeen, ja paljon on virrannut vettä Thamesissa ennen kuin kirja pääsi pannasta vasta 1960-luvulla.

Oppaan mukaan miehet ovat maailman ihme, jolle kaikki muut ovat alisteisia. Miesten pitäisi syödä kananmunia, pääskysiä, mustarastaita ja turnipseja, jos haluaa runsasta siementä. Siinä olisi ravintoloille oiva markkinarako.

Naiset taas saattavat synnyttää hirviöitä, mikäli ovat liian läheisissä tekemisissä eläinten kanssa. Lapsi saattaa saada karvaisen ylähuulen ja pisteliään suun, jos äiti katselee huonosti muodostuneita vartaloita. Tässä on ihan pikkuinen haaste nykyajan miehille!

Myös valtavat ihrahuulet voivat tulla lapselle. Mahtaako jotenkin ajoitus mennä pieleen, kun ne huulet tulevat joillekin vasta vuosikymmenien jälkeen?

Olisiko sitten kuitenkin parasta naisen yhdyntätilanteessa sulkea silmänsä ja luoda mielikuva vaikka Brad Pittista, tai tapetoitava makkari kymmenottelijoiden kuvilla? Tiettyjen tilanteiden varalle pitäisi myös mattovalintaan kiinnittää huomiota.

Oppaan mukaan naiset ovat seksuaalisen viettinsä vietäviä, mistä johtuen heidän pitäisi välttää esimerkiksi mausteiden syöntiä. Miesten varmaan kannattaisi seurata naisten ateriointia tarkemmin?

Oppaassa avioliiton tärkeyttä korostetaan. Silloin mies voi purkaa ajatuksiaan ja hän saa suloisen kumppanin työhönsä. Viisaita sanoja tässä lopussa. Onkohan kirjan kirjoittaja mies, kuka ties?

Vesa Uusi-Kilponen

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa