Koronaseuranta Uutiset

Uusista rajoituksista päätetään perjantaina

Andalusian varapresidentti Juan Marín arvioi viikonloppuna, että koronarajoitukset pysynevät ennallaan. Toisenlaisiakin arvioita maakuntahallituksen suunnalta on kuultu.

Andalusian paikallishallinto ja sen asiantuntijat kokoontuvat perjantaina käsittelemään toimia pandemian hillitsemisessä.

 

Tällä hetkellä voimassa olevat koronarajoitukset astuivat voimaan 18. joulukuuta ja ne ovat pysyneet jokseenkin muuttumattomina. Joulukuun puolivälissä nämä rajoitukset asetettiin voimaan tämän viikon sunnuntaihin, 10. tammikuuta puoleen yöhön asti.

Se, miten rajoitukset muuttuvat – vai muuttuvatko ollenkaan – selviää tulevana viikonloppuna. Aluehallinto on ilmoittanut istuvansa perjantaina neuvottelupöytään asiantuntijoidensa kanssa ja tekevänsä sen jälkeen päätökset siitä, miten pandemiaa yritetään hillitä ensi viikosta alkaen.

Toistaiseksi ennakkopuheet jatkotoimista ovat olleet vähintäänkin ”savolaishenkisiä”. Mahdollisina vaihtoehtoina on esitetty nykyisillä toimenpiteillä jatkaminen, joidenkin helpotusten tekeminen, mutta myös tiukentaminen.

Kriteerit koronarajoituksille ovat hallinnon mukaan tutut: Terveys on ensimmäinen prioriteetti, mahdollisimman vähäinen taloudellinen vahinko toinen.

Mitä pidit jutusta?
+1
112
+1
1
+1
4
+1
15
+1
1
+1
9

Kolumnit

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa