Urheilu Uutiset

Unicajan unelma romahti finaalissa

Copa del Reyn voitto oli Real Madridille järjestyksessään 28. Málaga on voittanut cupin kertaalleen, vuonna 2005. Hopeaa on tullut kerran aikaisemminkin, vuonna 2009. (Kuva: unicajabaloncesto.com)

Málagan koripallojoukkue Unicaja selvityi viikonloppuna Espanjan cupissa, Copa del Reyssä aina finaaliin asti. Loppuottelussa malagalaisten käteen jäi luu - ja hopea – kun lajin suurseura Real Madrid otti omansa.

 

Cupin finaaliviikonlopun alkajaisiksi Unicaja kohtasi puolivälieräottelussa perjantaina Zaragozan. Zaragoza on tällä kaudella esiintynyt koripalloliigassa, Liga Endesassa, erittäin vahvasti. Joukkue on sarjassa kolmantena, kun Málaga löytyy sijalta kahdeksan. Sarjapisteitä Zaragozalla kahdeksan enemmän kuin Málagalla.

Kotijoukkue Málaga näytti ottelussa kuitenkin hauista, ja vei kamppailun nimiinsä tiukan taistelun jälkeen luvuin 90-86.

Lauantaina välieräottelussa vastaan asettui liigassa kaksi pistettä ja kaksi sijaa ylempää löytyvä Andorra. Málaga oli välierässä suorastaan murskaava, ja loppuluvut kirjattiin 92-59.’

Vahva esitys välieräottelussa herätti toiveita myös finaaliin, jossa vastaan asettui hallitseva liigamestari Real Madrid. Pääkaupunkilaisia vastaan Málagan eväät oli kuitenkin nopeasti syöty. Suoritusvarmuudessa oli alusta alkaen selvä ero, joka kävi ottelun edetessä entistä selvemmäksi.

Ensimmäisen neljänneksen jälkeen numerot olivat 13-26. Toisen neljänneksen jälkeen taululla luki 28-43 ja loppulukemat kirjattiin 68-95 Real Madridin hyväksi.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa