Uutiset

Tyrmäystippoja lasissa? – Suomalaiseläkeläisiltä vietiin rahat

Ajoittain kuulee valitettavia uutisia tapauksista, joissa Aurinkorannikolla ravintolassa tai baarissa on sujautettu asiakkaan lasiin ns. tyrmäystippoja, ja tämän jälkeen pitkäkyntiset ovat vieneet rahat. Näin on mitä ilmeisimmin käynyt suomalaispariskunnalle, joka otti yhteyttä lehtemme toimitukseen.

 

Eläkeläispariskunta oli ollut perjantaina, 4. lokakuuta alkuillasta yhdessä rantakadun baarissa lähellä Fuengirolan satamaa. Varsin pian oli molemmilta mennyt niin sanotusti filmi poikki, ja seuraavat muistikuvat ovat tunteja myöhemmin, kun mies oli onnistunut tulemaan taksilla kotiin ja vaimon toivat samaan osoitteeseen poliisit.

Onni onnettomuudessa on, että molemmat olivat säästyneet isommilta ruumiinvammoilta. Vaimon laukusta oli kuitenkin viety lompakko, jonka mukana menivät sekä kortit että rahat.

Sekä uhriksi joutuneet lukijamme, että lehden toimitus haluavat muistuttaa, että vaikka mitään syytä paniikkiin ei ole, niin varansa on hyvä pitää. Ja rahaa kannattaa pitää mukana vain sen verran kuin on valmis hukkaamaan.

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Kusetusta?

  Koko täällä Aurinkorannikolla oloaikana, kaikkiaan yli tusinan verran vuosia kartuttaneena,...

Viikon kysymys

Mikä on paras jouluruoka?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203