Koronaseuranta Uutiset

Tyhjentääkö korona kauppojen hyllyt?

Mercadonan hyllyillä näyttää iltaisin tältä. Asiakaspalvelun mukaan ihmiset hamstraavat ruokaa kotiinsa suuria määriä. (Kuva Tomas Tammenmaa)

Moni Aurinkorannikolla ruokakaupassa käynyt on huomannut viime päivinä suuria eroja kauppojen valikoimissa. Esimerkiksi Mercadona kauppaketjun hyllyt ammottavat tyhjyyttään Lidl:n valikoimat vaikuttavat normaaleilta.

Mercadonan asiakaspalvelusta sanotaan, että mitään logistista ongelmaa ei ole. Asiakaspalvelusta kerrottiin Fuengirola.fi -lehdelle, että ihmiset ostavat päivän aikana niin paljon tavaraa, että iltapäivällä monesta elintarvikkeesta saattaa olla pula.

Kansan suussa liikkuu spekulaatioita Mercadonan logistisista ongelmista. On arveltu, että ketjun päävarastot sijaitsevat Madridissa ja siellä koronavirus on aiheuttanut erilaisten yhteyksien ja paikkojen sulkemisia. Näiden huhujen mukaan tavara ei siis pääsisi lähtemään liikkeelle varastoista. Mercadonan asiakaspalvelu kiistää tällaiset spekulaatiot.

Jokin Mercadonan logistiikassa kuitenkin hiertää, miksi muuten muiden ketjujen kaupat pystyisivät toimimaan normaalisti täydellä valikoimalla myös iltaisin.

Lisää aiheesta osoitteessa: fuengirola.fi/category/koronaseuranta

Mitä pidit jutusta?
+1
48
+1
2
+1
9
+1
1
+1
7
+1
2

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Valtion kyydillä

  Koirat odottivat kintut ristissä ulospääsyä, joten päätimme ulkoiluttaa yhdessä. Vaikkakin...
Vesa Uusi-Kilponen

Eläkkeellä?

  Eläkeläinen on mielestäni hyvinkin hyvässä asemassa nykytilanteessa. Työllä hankittu elintaso,...

Viikon kysymys

Kumpi maa mielestäsi hoitaa koronakriisiä paremmin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa