Matkailu Viihde

Tv-sarja Costalaiset 2 tuo Aurinkorannikon olohuoneisiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Costalaisten kuvausauto herätti Aurinkorannikolla ansaittua huomlota.

Aurinkorannikosta ja sen ihmisistä kertova tv-sarja Costalaiset 2 alkoi Alfa tv:llä viime maanantaina.

 

-Palautetta tuli heti ensimmäisestä jaksosta runsaasti. Mukavaa on se, että lähes kaikki palaute on ollut positiivista. Toki kritiikkiäkin on tullut, mutta suhtaudumme siihen rakentavasti, ohjelman toimittaja Raija Kurkola kertoo.

Ohjelman tekemisestä vastaavat käytännössä kokonaan kaksi ihmistä, Raija Kurkola ja Henry Aflecht. Raija toimittajana ja äänittäjänä, Henkka kuvaajana ja juontajana.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Raija Kurkola ja Henry Aflecht toteuttivat Costalaiser kahdestaan.

-Tätä kakkoskautta oli huomattavasti helpompi ja mukavampi tehdä kuin ensimmäistä. Ensimmäisen kuvaukset olivat juuri alkaneet, kun pandemia iski. Se vaikeutti ja hidastutti tekemistä merkittävästi. Nyt oli paljon vapaampi fiilis. Kun kuljimme kesällä ympäri Andalusiaa, kaupungeissa oli hyvin tilaa liikkua ja kuvata. Juhannuksen aikaan jouduimme toki melkoisiin ruuhkiin, auton parkkeeraaminen meinasi muodostua isoksi ongelmaksi.

Costalaiset 2:ssa käydään paljon retkillä Aurinkorannikon lähikohteissa. Ensimmäisessä jaksossa tutuksi tuli Gibraltar, jatkossa vieraillaan esimerkiksi Rondassa, Córdobassa, Sevillassa ja monessa muussa alueen upeassa historiallisessa kohteessa.

Myös erilaisia alueen harrastusmahdollisuuksia esitellään runsaasti. Nuorten katulätkä ja aikuisten miesten neppiskisat ovat näyttävästi esillä.

Monia asioita ohjelmassa käsitellään henkilöhaastattelujen kautta. Ääneen pääsevät ainakin Noora Karma, Aki Linnanahde, Maarit Paaso, Paula Pasanen, Janne Leipijärvi ja Jenni Sirviö.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Fuengirolaan Talent schoolin perustava Noora Karma nähdään sarjassa.

Costalaiset 2 on Radio Finlandian tuottama 10-osainen sarja. Se näkyy Alfa tv:n lisäksi netissä monellakin alustalla. Nettijaksot ovat tv-versioita pidempiä, niissä haastateltavien vastauksille on annettu enemmän aikaa. Nettijaksot löytyvät parhaiten osoitteesta www.costalaiset.fi .

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa