Uutiset

Tuleeko uusia rajoituksia?

Espanjan keskushallinon asettama öinen ulkonaliikkumiskielto loppuu ensi yönä. Sen jälkeen säännöistä ja rajoitteista päättävät itsenäisesti kunkin Espanjan itsehallintoalueen päättäjät. Andalusian tulevia rajoitteita koskeva kokous alkaa tänään klo 12.30.

Tuossa kokauksessa puhetta johtaa Andalusian aluehallinnon presidentti Juanma Moreno. Paikalla on itsehallintoalueen keskeiset ministerit sekä asiantuntijat terveyshallinnon alalta.

Kaikki mahdolliset keinot pandemian leviämisen hillitsemiseksi ovat pöydällä. Ennakkospekulaatioissa on kuitenkin todettu, että täydellisen lock downin julistaminen on erittäin epätodennäköistä tässä vaiheessa.

Oletettavaa on, että joitain toimia rajoitetaan. Eniten spekulaatioissa on puhuttu ravintoloiden ja baarien aukioloaikojen muuttamisesta. Nyt niiden pitää sulkeutua viimeistään klo 22.30. Saattaa olla, että tuo ajankohta aikaistuu joillain tunneilla.

Seuraamme kokouksen päätöksiä ja raportoimme asiasta sunnuntain aikana.

Mitä pidit jutusta?
+1
92
+1
4
+1
3
+1
5
+1
14
+1
4

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa