Yritysuutiset

Tule tutustumaan Smart Work Plaza Bolichesiin

Smart Work Plaza Boliches esittäytyy avoimin ovin ensi tiistaina. Paikalla ovat co-working centerin operatiivisesta toiminnasta vastaavat henkilöt.

Business & Co-working center Smart Work Plaza Boliches on toiminut Centro Finlandian tiloissa Fuengirolassa noin puoli vuotta.

 

Kiinnostus uudenlaiseen työntekemisen konseptiin on ollut runsasta, tilat alkavat syksyn tullen täyttyä mukavasti. Asiakkaat ovat olleet innoissaan Smart Work Plazan oheispalveluista ja toimintaan liittyvästä yhteisöllisyydestä. Myös konseptin joustavuus on saanut kiitosta. Tiloja ja palveluja voi varata juuri omiin tarpeisiin sopivasti päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka pysyvästi.

Tiistaina 14.9. on mahdollisuus käydä tutustumassa uuden Co-working centerin tiloihin ja toimintaan. Smart Work Plaza Boliches sijaitsee Centro Finlandian rakennuksessa, sisäänkäynti on pihan puolelta. Avoimia ovia vietetään tiistaina klo 16-19. Paikalla ovat Smart Work Plazan operatiivisesta toiminnasta vastaavat henkilöt. He miettivät mielellään kanssasi ratkaisuja yrityksesi tila-, markkinointi-, lupa-, ja kaikkiin muihinkin ajankohtaisiin kysymyksiin. Tarjolla toki myös virvokkeita ja pientä suolaista.

 

Lue myös:

Co-working nousussa – Smart Work Plaza Boliches avattiin – Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset

Mitä pidit jutusta?
+1
17
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1

Kolumnit

Tia Raunio

1-vuotissynttärit

  Suomen Merimieskirkon Aurinkorannikon sosiaalityön hanke, jolle STEA eli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus on myöntänyt kolmen...

Viikon kysymys

Joko nyt on aika matkustaa?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa