Uutiset

Topi Sukari ja lentäminen kiinnostivat kesäkuussa

Topi Sukarin businessuunnitelmat nousivat kesäkuun luetuimmaksi jutuksi.

Alkaako kansa kyllästyä koronauutisoitiin? Ainakin kesäkuun luetuimmissa jutuissa suoraan koronaan liittyvät jutut eivät enää hallinneet kärkisijoja.

 

Kesäkuun Fuengirola.fi lukijatilastoissa tapahtui selkeä muutos aiempiin kolmeen kuukauteen. Kuukauden luetuimmalla jutulla ei ollut mitään tekemistä koronan kanssa. Maalis-toukokuussa luetuimpien juttujen top 10 liittyi olennaisesti koronaan.

Kesäkuun luetuin oli henkilöjuttu kauppakeisari Topi Sukarista. Jutun kiinnostavuutta lisäsi varmasti otsikon maininta mahdollisista senioriasunnoista Aurinkorannikkolla.

Seuraavaksi luetuimmat jutut liittyivät välillisesti koronaan. Lentomatkustaminen on aina kiinnostava asia. Tällä kertaa kakkossijan luetuimpien listalla vei uutinen siitä, että Norwegian ei ole vielä aloittamassa suoria lentoja Helsingin ja Málagan välillä. Pronssipallille nousi uutinen siitä, että Finnair aloitti lennot jo heinäkuun alussa.

Kesäkuun luetuimmat top 3

1.Senioriasuntoja espanjansuomalaisille?
-Henkilöjuttu Topi Sukarista. Liikemies kertoi jutussa mahdollista liiketoimistaan Aurinkorannikolla. Myös senioriasuntojen rakentaminen on ollut Sukarilla vahvasti mielessä.
https://fuengirola.fi/senioriasuntoja-espanjansuomalaisille/

2.Norwegian ei aloita suoria lentoja Helsingin ja Málagan välillä
-Norwegian ilmoitti uudesta lento-ohjelmastaan koronarajoitusten lievennyttyä. Aurinkorannikolle ikävä uutinen oli, että suoria lentoja Helsingistä Málagaan ei aloiteta toistaiseksi.
https://fuengirola.fi/norwegian-ei-aloita-suori-lentoja-helsingin-ja-malagan-valilla/

3.Finnair aloittaa päivittäiset lennot Málagaan heinäkuussa
-Oma lentoyhtiömme toi kesäkuun alkupuolella positiivisen uutisen. Yhtiöltä tuli lyhyt tiedote, jossa kerrottiin, että Finnair aloittaa Málagan reitin lentämisen heinäkuun alusta.
https://fuengirola.fi/finnair-aloittaa-paivittaiset-lennot-malagaan-heinakuussa/

Mitä pidit jutusta?
+1
21
+1
1
+1
1
+1
5
+1
3
+1
2

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa