Matkailu

Tie auki Córdoban ihmeisiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

La Mezquita on Córdoban ykköskohde.

Ainutlaatuinen La Mezquita, tunnelmallinen juutalaiskortteli, Unescon perintökohteeksi julistettu vanha kaupunki, tyylikäs roomalainen silta, sympaattiset sisäpihat… Listaa voisi jatkaa, jos ei loputtomiin, niin ainakin melkein.

Córdoba tarjoaa matkaajalle niin yltäkylläisesti silmänruokaa, että voi olla jopa vaikea päättää mistä tähän kaikkeen alkaa paneutua. Välttämättä sitä ei tarvitse itse päättääkään, nimittäin  perjantaina 11.10. voi Córdoban ihmeisiin lähteä tutustumaan Centro Finlandian järjestämällä retkellä.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Córdobassa seinät kukkivat myös talvella.

Retken oppaana on tuttuun tapaan Anssi Marstela, jonka yli 20 vuoden kokemus takaa sen, että myös nähtävyyksien taustat aukeavat reissulaisille. Kokopäivän retkellä tutustutaan keskeisimpien historiallisten nähtävyyksien ohella myös kaupungin modernimpaan keskustaan.

Syksyn ensimmäinen Córdoban retki järjestetään siis perjantaina 11. lokakuuta. Paikat varataan Centro Finlandian Infosta +34646111203 tai [email protected]

Lue lisää Córdobasta täältä:

https://fuengirola.fi/cordoba-kalifien-kaupunki/

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa