Uutiset

Tennistähti Fernando Verdascolle esikoispoika

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Fernando Verdasco saa sovitella käteensä tennismailan lisäksi peppurasva- ja vauvantalkkipurnukoita. (kuva: Wikimedia)

Tämän viikon tiistai oli vuoristoneuvos Tuuraa lainaten ”oikein ilon ja onnen päivä” espanjalaisen tennistähti Fernando Verdascon perheessä.

Tämän viikon tiistai oli vuoristoneuvos Tuuraa lainaten ”oikein ilon ja onnen päivä” espanjalaisen tennistähti Fernando Verdascon perheessä.

Verdascon vaimo, laulajatähti Enrique Iglesiaksen sisarpuoli Ana Boyer, synnytti tiistai-iltana pariskunnan esikoisen madridilaisessa sairaalassa. Kuvia pienokaisesta ei ole vielä julkaistu, mutta nimeksi on kerrottu Miguel. Nimi tulee Anan isältä, Miguel Boyerilta, joka kuoli viisi vuotta sitten.

Samaan sukuun on saatu ”tennisvauvoja” aiemminkin. Ana Boyerin velipuoli Enrique Iglesias sai vaimonsa, ex-tennistähti Anna Kournikovan kanssa kaksoset, Lucyn ja Nicholaksen, reilu vuosi sitten.

Fernando Verdasco on tennisurallaan yltänyt parhaimmillaan maailmanlista sijalle seitsemän. Tämä tapahtui vuonna 2009. Hän oli Espanjan joukkueessa voittamassa Davis Cupia vuosina 2008 ja 2009.

Tällä hetkellä Verdasco löytyy ATP -listan sijalta 35. Uransa aikana hän on kuitannut palkintorahoja yli 16 miljoonaa dollaria.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa