Viihde

Tarjolla sadan euron tienesti

Pingismies Jukka Erkko päätti täräyttää ilmoille melkoisen pöytätennishaasteen tulevan sunnuntain ratoksi ja hän haastaa kaikki halukkaat pelaamaan häntä vastaan.

Mikäli haastaja häviää, hän maksaa minulle viisi euroa, mutta mikäli hän voittaa minut, maksan hänelle sata euroa, Erkko kertoo.

Otteluun ei tarvitse lähteä tasatilanteesta, vaan haastaja saa heti alkuun viisi pistettä etumatkaa. Peliä pelataan yksi erä, mutta vanhalla pistelaskulla eli pelin voittaja on se, joka kerää ensin 21 pistettä. Pingiksen pisteenlasku on helppoa, sillä yksi voitettu pallo on yksi piste.

Pelaan korkeintaan 30 erää, sillä onhan minulla jo ikääkin 64 vuotta. Ensimmäisen kerran olen pelannut jo vuonna 1968 ja 70-luvulla voitin muutamia junnujoukkueen SM-mitaleita, mutta tässä ehti olla 25 vuotta välissä, ennen kuin aloitin pelaamisen uudestaan kymmenisen vuotta sitten.

Palloralli on kuitenkin käynyt Erkolle tutuksi, sillä hän pelaa edelleen aktiivisesti Andalusian sarjassa.

Haastajia pelikentälle sopii kolmekymmentä ja ainoat kriteerit on, että haastajan täytyy olla suomalainen ja näppyläkumimailat eivät ole sallittuja. Nyt on siis oiva tilaisuus päästä testaamaan omia taitojaan yhden virallisen olympialajin parissa, ja tarpeeksi täräkkä vastustaja lähtee kentältä sata euroa rikkaampana.

Pöytätennistä on muinoin pelattu sikarilaatikolla, jolla on isketty shampanjapullon korkkeja ja verkkona toimi rivi kirjoja. Näin ei kuitenkaan enää tarvitse tehdä, vaan ravintola Uusi Reflassa on viritetty nykyaikainen pöytä mailoineen ja palloineen harjoittelua varten. Haastajilla on vielä tovi aikaa käydä hiomassa banaaniflipit ja slaavispinnit kuntoon.

Ping pong vitonen vs. satanen tapahtuman ensimmäinen pallo lähtee kiitämään ravintola Uusi Reflassa sunnuntaina 22.11 kello 12.
Urheilujuhlaa vietetään kello 18:a saakka.

Tiina Jokinen

Mitä pidit jutusta?
+1
13
+1
2
+1
4
+1
0
+1
2
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa