Uutiset Viihde

Tarja Turunen heittää kaksi virtuaalista joulukonserttia

Tänä jouluna ei tarvitse matkustaa Suomeen päästäkseen Tarja Turusen joulukonserttiin. (Kuva: Virpi Pietarinen)

Aurinkorannikon suomalaisista rocktähdistä kenties kaikkein kirkkain, Tarja Turunen, heittää joulukuussa kaksi jouluteemaista virtuaalikeikkaa.

Esteponassa asuvan Tarja Turusen oli tarkoitus tehdä tänäkin vuonna perinteinen joulukonserttikiertue Suomessa. Koronatilanne on kuitenkin viime aikoina pahentunut myös siellä niin pahaksi, että lopulta nuo konsertit oli pakko perua.

Jos joulun tunnelmaan virittäytyminen ilman Turusen konserttia tuntuu kuitenkin mahdottomalta ajatukselta, niin apua on tarjolla. Samalla sopraanon jouluisista tulkinnoista on mahdollisuus päästä nauttimaan missä päin maailmaa tahansa, vaikkapa täällä Aurinkorannikolla.

Tarja Turunen nimittäin esiintyy kaksi kertaa lähes perätysten virtuaalisessa konsertissa, jonka nimi on Christmas Together. Keikat striimataan Saksasta Worldwide Live palvelun kautta 11. ja 12. joulukuuta välisenä yönä. Tarkemmin sanottuna ensimmäinen konsertti alkaa perjantaina 11.12. klo 20.00 Espanjan aikaa ja toinen lauantaina 12.12. klo 02.00 Espanjan aikaa.

Konserttien ohjelmisto koostuu Turusen vuonna 2017 julkaistun From Spirits and Ghosts -joululevyn kappaleista sekä valikoiduista tähden omista suomalaisista suosikkijoululauluista.

Lisätietoja keikoista ja lippuja voi katsastaa Tarja Turusen Facebook-sivulta facebook.com/tarjaofficial ja Worldwide Liven kotisivulta worldwidelive.kontainer.live.

Mitä pidit jutusta?
+1
38
+1
7
+1
1
+1
5
+1
2
+1
8

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa