Uutiset

Suunnitteilla lento Aurinkorannikolle 22.6.

Ville Palola on sinnikäs yrittäjä. Hän uskoo, että juhannuksen jälkeen suomalaisilla on tarve päästä Aurinkorannikolle.

Espanjan pääministeri lupasi sunnuntaina avata maan rajat EU-maista tuleville 21.6. Yksityinen lentojen järjestä Ville Palola Boutiqu X -ketjusta reagoi uutiseen välittömästi.

 

-Tämä on todella tervetullut uutinen tuhansilla suomalaisille joilla on tilanne, että heidän täytyisi päästä Espanjaan pikimmiten. Erilaisia syitä on paljon. On esimerkiksi päästävä purkamaan vuokrasopimus ennen heinäkuun alkua, Palola sanoo.

Aurinkorannikolla toimiva suomalaisten omistama BoutiqueX hotelliketju vuokraa lentoyhtiöiltä koneita ja lennättää ihmisiä kohteisiin, joihin on kysyntää.

-Toteutimme ensimmäisen suoran lennon Helsingistä Malagaan 1. kesäkuuta. Lentojen järjestäjänä olemme saaneet matkustajilta runsaasti positiivista palautetta. Myös useat mediat ovat olleet kiinnostuneita tästä meidän uudesta aluevaltauksesta. Saavutimme kuluneen viikon aikana runsaasti näkyvyyttä ja sen ansiosta Finnair lisäsi lentojen määriä Heinäkuussa ainakin Helsinki-Malaga reitille.

-Uskon, että nyt tarvitaan jälleen meitä. Haluamme, että viikon päästä maanantaina 22. kesäkuuta, on mahdollisuus suoraan lentoon Helsingistä Malagaan ja Malagasta Helsinkiin. Meillä on valmiiksi neuvoteltuna yksityiskohdat tätä tilannetta varten useamman lentoyhtiön kanssa. Kysyntä vaikuttaa siihen, mikä lentoyhtiö ja millä konetyypillä lento toteutetaan.

Lentolippuja myydään Boutique X verkkokaupassa sekä muutamien matkatoimistojen kautta, esimerkiksi Aurinkorannikolla toimivan Meriatur.com matkatoimiston kautta. Lento toteutuu, jos riittävästi lippuja menee kaupaksi.

Mitä pidit jutusta?
+1
120
+1
11
+1
8
+1
13
+1
3
+1
14

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa