Urheilu Uutiset

Superpesiksen avaus Fuengirolassa, liput myyntiin sunnuntaina

Kevään megatapahtuma Superpesiksen avaus pelataan Fuengirolassa 25.26.4. Paikkana on tuttu Elolan stadion. Liput tulevan myyntiin tulevana sunnuntaina, sellaisen voi lunastaa itselleen vaikkapa Liikekannallepano tapahtuman yhteydessä.

Fugepesis-tapahtuma avaa superpesiskauden jo neljäntenä vuonna peräkkäin Fuengirolassa 25.-26.4. Naisten huippuottelussa lauantaina kohtaavat viime syksyn mitalijoukkueet Lapuan Virkiä ja Pesäkarhut Porista. Sunnuntaina kentällä nähdään kaikkien aikojen pesäpalloilija Toni Kohonen ja kaikkien aikojen lyöjäkuningas Jere Dahlström, kun uudistunut Kouvolan Pallonlyöjät hakee sarja-avauksesta pisteitä Vimpelin Vedolta. Tapahtuman ennakkolipunmyynti käynnistyy 11 myyntipisteessä Benalmádenassa, Calahondassa, Fuengirolassa ja Torremolinoksessa sunnuntaina.

Tällä kertaa Elola-stadionilla nähdään todellisia huippuotteluita, kun vastakkain ovat viime vuosien menestysjoukkueet. Naisten superpesiskauden avauksessa viime kauden pronssimitalisti Lapuan Virkiä kohtaa hopealle yltäneen Pesäkarhut Porista lauantaina 25.4. kello 13. Miesten osalta nähdään syksyn pronssiottelun uusinta sunnuntaina 26.4. kello 14, kun kymmenen vuoden mitaliputkensa jälkeen neljänneksi jäänyt Vimpelin Veto halajaa revanssia Kouvolan Pallonlyöjistä.

Superpesiksen kohusiirrot toivat Kouvolaan kaikkien aikojen lyöjäkuninkaan Jere Dahlströmin Imatran Pallo-Veikoista ja kaikkien aikojen pesäpalloilijan Toni Kohosen Oulun Lipon ykköspesisjoukkueesta. Sähköä on ilmassa heti avauskierroksella, kun sarjapisteistä pelataan takuulla lämpimässä ottelussa Espanjan auringon alla.

Fugepesis-tapahtuman pääsyliput ovat ottelukohtaisia. B-katsomolohkon ennakkolipunmyynti alkaa 11 myyntipisteessä Benalmádenassa, Calahondassa, Fuengirolassa ja Torremolinoksessa sunnuntaina 23.2. Lipun hinta on ennakkoon ostettuna 15 euroa.

Fugepesis-tapahtuman liput A-katsomolohkoon ovat vain ennakkomyynnissä Ticketmasterin netissä hintaan 25 €. B-katsomolohkon lippuja on myös saatavilla Ticketmasterista hintaan 15 euroa sekä portilta hintaan 18 euroa. Alle 6-vuotiaiden sisäänpääsy on maksuton.

Fugepesis 2020 -lipunmyyntipaikat

Bar Victoria, Benalmádena

Dos Leones, Calahonda

Aurinkorannikon Seurakuntakoti, Fuengirola
Centro Finlandia, Fuengirola
Kirjakauppa Hemingway, Fuengirola
Lounaskahvila Kardemumma, Fuengirola
Ravintola La Alegria, Fuengirola
Ravintola Uusi Refla, Fuengirola
Ruokakauppa New Ewald’s, Fuengirola
Thelman Pullapuoti, Fuengirola

La Doña, Torremolinos

Fugepesis-lippujen hinnat

A-katsomolohko: 25 € / ottelu (vain Ticketmasterista!)
B-katsomolohko: Ennakkoon 15 € / ottelu, portilta 18 € / ottelu
Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Mitä pidit jutusta?
+1
10
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa