Uutiset Viihde

Suomalais-espanjalaisen draamasarjan kuvaukset alkoivat Oulussa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Paradise-sarjan toista pääosaa esittää espanjalainen Fran Perea, joka tuli Suomessa aikanaan tunnetuksi roolistaan suositussa Serranos-sarjassa. Perea on myös konsertoinut Suomessa. (Kuva: Wikipedia)

Ylen, MRP Matila Röhr Productions Oy:n ja Mediapron suomalais-espanjalaisena yhteistuotantona toteutettavan Paradise-draamasarjan kuvaukset ovat alkaneet Oulussa ja niitä jatketaan Fuengirolassa.

Ylen, MRP Matila Röhr Productions Oy:n ja Mediapron suomalais-espanjalaisena yhteistuotantona toteutettavan Paradisedraamasarjan kuvaukset ovat alkaneet Oulussa ja niitä jatketaan Fuengirolassa.

Kahdeksanosaisen Paradisen kuvaukset aloitettiin kaamoksen keskellä Oulussa, josta jatketaan Fuengirolaan, Espanjan aurinkorannikolle. Sarjan keskeisiä teemoja ovat muistot, niistä kiinni pitäminen ja niitä pakeneminen.

Paradise-sarja esitetään Ylen kanavilla loppuvuodesta 2019.

Sarjan pääosassa on Riikka Havukainen. Hän esittää 60-vuotiasta oululaista rikosetsivää Hilkkaa, joka lähtee viimeiselle työkeikalleen Espanjan aurinkorannikolle selvittämään kadonneen suomalaisperheen mysteeriä.

Espanjassa Hilkka törmää epäilyttävissä olosuhteissa kuolleiden eläkeläisten tapauksiin.  Toisessa pääosassa nähdään espanjalainen näyttelijä Fran Perea.

Lähde: mesta.net

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa