Viihde

His Stars Bar palaa joulutauolta

Herra Hii (oik.) ja tarjoilija Jani Haantio valmistautuvat innolla kevään hulinoihin.

Fuengirolan keskustassa sijaitseva His Stars Bar on viettänyt ansaittua joululumaa. Viikonloppuna homma jälleen käynnstyy kohti aktiivista kevättä.

 

Ravintoloitsija Harri ”Hii” Savolainen on mielissään kevään ohjelmakalenterista.
Tiedossa on laaja kirjo suomalaisten eturivin artistien esiintymisiä musiikista aina stand upiin ja ravintolateatteriin.

Muun muassa Pauli Hanhiniemi ja Mr. Breathless edustavat kärkipään musiikkitarjontaa sekä lisäksi paikalliset artistit tuovat lavalle upeita tulkintoja. Näistä Tarja Leskisen 27-klubi sekä Erja Siljamon ja Ari Onnelan CostAmor -show ovat mielenkiintoisia uutuuksia rannikolla.

Stand up kuuluu vahvasti kevään tarjontaan. ”Naura niin paljon kuin jaksat” -klubeja on kevään mittaan useita. Klubeilla nähdään suomalaisen stand upin huippuja mm. Niko Kivelä, Mikko Vaismaa, All Female Panel yms.

Yhteistyössä Ravintola Kukon kanssa järjestettävä ”Stand upin superviikko” avaa kauden (26.1.-1.2.20). Superviikon esiintyjinä ovat Anitta ”Iso A” Ahonen, Riku Suokas ja Johanna Tohni.

Viinit visaillaan kolme kertaa kevään aikana Ari Onnelan viihdyttävässä Viinivisassa ja ravintolateatteria saadaan loppukeväästä lauteille Ria Katajan ja Minna Kivelän komedioiden myötä.

His Stars Bar jatkaa suosittua linjaansa kulinarististen tapasten maailmassa ja laadukkaiden viinien sekä cocktailien tarjonnassa. Keskiviikkoisin klo 16-18 Free Shot Hours! Terassi palvelee normaalisti maksutta esitysten aikana.

Ohjelmakalenteri löytyy facebookista ja ravintolan kotisivuilta www.hisstarsbar.com. Lippuja on myynnissä baarilla kaikkiin esityksiin heti niiden julkaisun jälkeen. Ovet avataan perjantaina 10.1. klo 20.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
10
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa