Uutiset Viihde

Sillanpää avaa Sohailin linnan konserttikesän Fuengirolassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Pormestari Ana Mula ja Jari Sillanpää tulivat hyvin toimeen konsertin tiedotustilaisuudessa. Naurua riitti ja katseita suunnattiin jo pidemmällekin tulevaisuuteen.

Jari Sillanpään keikkatauko loppuu upeissa puitteissa. Lauantaina, huhtikuun 27. päivä Sillanpää konsertoi yli tuhatvuotisessa Sohailin linnassa Fuengirolan kupeessa. Kyseessä koko kesän kestävän Marenostrum -konserttisarjan avajaistilaisuus Una noche en Sohail.

Jari Sillanpään keikkatauko loppuu upeissa puitteissa. Lauantaina, huhtikuun 27. päivä Sillanpää konsertoi yli tuhatvuotisessa Sohailin linnassa Fuengirolan kupeessa. Kyseessä koko kesän kestävän Marenostrum -konserttisarjan avajaistilaisuus Una noche en Sohail.

-Tästä tulee hieno juttu. Rakennamme lavalle intiimin tunnelman kynttilöineen päivineen. Orkesterikin on pieni, kitara, puhaltimet ja koskettimet, Sillanpää kertoo.

-Olen vuosien varrella tehnyt isoja konsertteja isojen bändien kanssa. Massiivisen valo- ja äänishown taakse on aika helppo piiloutua, pohjimmiltani olen kuitenkin ujo ja haavoittuvainen pikku poika. Puolitoista vuotta sitten ajattelin rohkaistua ja mennä lavalle pienesti ja intiimisti. Se oli aluksi pelottavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Ilta Sohailissa on jatkoa näille herkille konserteille.

Ilta Sohailissa avaa Sillanpään keikkailun pitkän tauon jälkeen. Lisää esiintymisiä toukokuusta alkaen julkaistaan lähiaikoina.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sohailin linna Fuengirolan länsipäässä on upea keikka-areena.

Vanha unelma

Jari Sillanpää vieraili Sohailin linnassa ensimmäisen kerran lähes 20 vuotta sitten. Hänelle syttyi heti kipinä konsertin järjestämiseen linnassa.

-Silloin selvittelimme asiaa, mutta sähköt ja kaikki muu oli niin vaikeaa, että asia jäi hautumaan. Nyt Marenostrum -konseptin myötä asiat sujuvat helposti. Fuengirolan kaupunki tukee tapahtumaa hienosti, he rakentavat lavan ja suurimman osan muustakin tarvittavasta infrasta.

Sohailin linnaa hienompaa konserttiareenaa on vaikea löytää. Se on raunioitunut juuri sopivasti, kivimuureja on eri kerroksina ja niihin on helppo rakentaa nouseva katsomo. Vip -paikat sijoittuvat kivisiin loosheihin, aivan kuin joku jo tuhat vuotta sitten olisi suunnitellut ne sellaiseen käyttöön. Konsertin yhteyteen tulee ruoka- ja juomatarjoilua, joten hienosta ympäristöstä voi nauttia koko illan.

Sillanpää ja Fuengirolan pormestari Ana Mula järjestivät keskiviikkona tiedotustilaisuuden konsertin tiimoilta. Sen yhteydessä käydyissä keskusteluissa avattiin ovia jo tulevillekin yhteistyöprojekteille.
Liput konserttiin tulevat myyntiin ensi viikolla. Niitä saa Centro Finlandiasta Fuengirolasta ja nettivälitteisesti ticketmasterilta. Tarkemmat tiedot lippujen hinnoista ja muista yksityiskohdista tiedotetaan piakkoin.

Antti Pekkarinen

Lue myös: https://fuengirola.fi/jari-sillanpaa-yllatti-fuengirolassa/

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa