Viihde

Seita & Friends päättää uusiutuneen Kukon ohjelmakauden

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Seita & Friends päättää Kukon ohjelmakauden. Lauantain keikka on yhtyeen 269:s esiintyminen Kukon lavalla.

avintola Kukko remontoitiin viime syksynä. Terassi uudistettiin täysin, se sai lasiseinät ja katon. Myös audiovisuaaliseen tekniikkaan kiinnitettiin remontin yhteydessä erityistä huomiota. Ensimmäinen kausi uusituissa tiloissa alkaa olla nyt takana.

Ravintola Kukko remontoitiin viime syksynä. Terassi uudistettiin täysin, se sai lasiseinät ja katon. Myös audiovisuaaliseen tekniikkaan kiinnitettiin remontin yhteydessä erityistä huomiota. Ensimmäinen kausi uusituissa tiloissa alkaa olla nyt takana.

Talven aikana lavalla vieraili mittava joukko nimekkäitä esiintyjiä, esimerkiksi Pepe Willberg, Riku Nieminen, Danny & Erika, Tuomari Nurmio, Pelle Miljoona, Pauli Hanhiemi, Tomi Metsäketo, Meiju Suvas, Miljoonasade, Me Hanskit, Ilkka Vainio, Marita Taavitsainen, Paul Oxley, Niko Kivelä ja Ilari Johansson. Suomesta tulleiden tähtien lisäksi myös paikalliset muusikot pääsivät esittämään taitojaan useaan otteeseen.

Lauantaina (11.5.) on aika viettää uuden Kukon ensimmäisen ohjelmakauden päättäjäisiä. Päättäjäisten bändinä esiintyy itseoikeutetusti Seita & Friends, yhtye, joka on tuonut iloa tuhansien ihmisten keskiviikkoiltoihin kuluneenkin kauden jokaisena keskiviikkoiltana. Seita on kutsunut päättäjäisiin kanssaan lavalle runsaasti vierailevia muusikoita. Piipahduksia tekevät ainakin Tarja Leskinen, haitaristi JP. Leino, Hermanos Hurmios, ja talon isäntäkin on luvannut jonkin viisun esittää.

Päättäjäisiin on vapaa pääsy, ruokailijoilla on mahdollisuus tehdä pöytävaraus Centro Finlandian Infossa tai soittamalla +34 646 111 203.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa