Viihde

Santanan kuumat latinorytmit

Carlos Santana on mies, joka popularisoi latinalaisen Amerikan musiikin ja rytmit 70-luvulla. Santanan kappaleista tuli koko läntisen maailman tuntemia, monista niistä jopa klassikoita.

 

 

Markku Silenin luotsaamassa Silen Bandin ohjelmistossa on mukana Santanan alkuperäistä tuotantoa vahvalla rytmisykkeellä. Illan aikana kuullaan yleensä ainakin JINGO, Soul Sacrifice, Black Magic Woman, Oye Como Va, Europa ja Samba Pa Ti. Lisäksi mukana on tuoreempaa, hieman tuntemattomampaa materiaalia.

Silen Band plays Santana koostuu suomalaisista ja Etelä-Amerikkalaisista muusikoista. Viimeisin kiinnitys bändiin oli pari vuotta sitten löytynyt rumpali Gustavo Gottardista. Bändin sointi on saanut laajaa kiitosta kaikista musiikkipiireistä. Musisointi on taidokasta ja sielukasta.

Bändissä soittavat Markku Silen kitara, Frank Loviconi basso, Harri Nikkinen koskettimet, Yura Quintero perkussio, Gustavo Gottardi, rummut, Ismo Virlander ja johanna Mäkelä laulu.

Silen Band plays Santana esiintyy Kukossa lauantaina 25.1. Lippuja saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646 111 203.

Mitä pidit jutusta?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa