Blogi

Salaliittoteoreetikkoja riittää

On tullut siivottua FB-sivustoja. Vilisee monenmoista uutisointia. Suomessakin salaliittoteoriat saavat yhä enemmän kannattajia. Salaliittopuroja on monia, jotkut ovat varmoja, että virusta on suunniteltu jo vuodesta 2012 lähtien. Toiset, että koko virus on vuosisadan valhe. Rokotteen myötä on tullut ”varmoja” todisteita, että niiden tarkoitus on pistää meihin mikrosiruja, muuttaa meidän DNA, rokote tekee myös porukan steriiliksi.

Englannin kuningatar Elisabeth uskaltautui rokotukseen. Hänellä ei kaiketi ole enää haluja perheenlisäykseen. Venäjällä Sputnik-rokote ei saanut joulun jälkeen tuulta siipiensä alle, oli kehotettu olla nauttimatta alkoholia ja saunaa parisen kuukautta rokotteen jälkeen. Venäläinen uusivuosi ilman viinaa?

Julistettu on moneen kertaan, että korona ei tapa sen enempää kuin flunssa. Mutta tilastot kertovat hurjaa totuutta. Korona oli viime vuoden kevättalvella ja keväällä yleisin kuolinsyy Espanjassa (El Pais), alkuvuodesta 2020 kolmanneksi yleisin kuolinsyy Ruotsissa. Belgiassa huhtikuu oli tappavin kuukausi sitten toisen maailmansodan, listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Vaikuttaa siltä että Suomessa luetaan ahkerasti Kotiseudun Sanomia. Jos Ylämyllyllä ei ole kuollut ketään, niin ei sitten muuallakaan. Katsotaan, mitä kolmas aalto tuo tullessaan.

Menneellä viikolla oli kurkkukipua, kuivaa yskää, lihassärkyä ja kuumetta. Soitin terveyspalvelun puhelimeen ja sain videopuhelun . Selostin asiani, josko olisi aihetta testiin. Katsoin kuvaa ikäisestäni ukkelista. Kaipa kuuli taustalta, että meillä puhutaan ranskaa, niinpä halusi keskustella ranskaksi, siitä viisikymmentä vuotta vanhasta kouluranskasta ei ottanut kukaan selvää, paitsi, miksi testata, eihän virukseen ole lääkettä.

Kimmo Sahlman

Mitä pidit jutusta?
+1
19
+1
0
+1
1
+1
4
+1
1
+1
4

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa