Blogi

Saartoon!

 

Vakavasta asiasta vähän kevyempää ajattelin riipustaa.

Menossa oleva koronavirus on aiheuttanut paljon kaikkia hankaluuksia. Yksi on se karanteeni. ”Kotini on linnani”, ylpeillen sanottu fraasi voi olla totta Kakolan malliin. Pitsa oven alta ja siihen tyyliin.

Ruotsalaiset ovat tässäkin tapauksessa oikein niitä ”hannuhanhia” kymmeniä sveamammalaisia eristettiin karanteeniin paratiisisaarelle, kuinkas muuten. Toinen uutinen oli bordellin sulkeminen karanteeniin, uskoisin siellä olevan pääosin suomalaisia asiakkaita, jos tätä rinnastetaan länsinaapuriin.

Olisi niitä mukaviakin paikkoja joutua eristyksiin. Esimerkiksi Golf-pro Saarentolan Tapanilla ei varmasti olisi mitään vastaan joutumista suljetuksi Lauron golf-paratiisiin. Päätoimittaja Antti Pekkariselle joutuminen Tampereen Hurriganes-museoon saarretuksi ei olisi paha, aika kuluisi mukavasti kunhan se ”ovenaltapitsa” vaan saadaan toimitettua.

Pöyhösen Jukalle, tuolle ihmisten ilma-asioiden hoitajalle soisi eristymisen johonkin F1-radan tiloihin. Lennonjohtajalle antaisin hänelle varmasti hieman kiusallisen saartopaikan täyteen ahdettuun lentokoneeseen Málagan kentälle pariksi päiväksi, esimerkiksi kaimapoika Uusitalolle.

Joku viisastelija voisi nyt ehdottaa minulle ikuista säilömistä Rauman Äijänsuon Tuhtitupa areenalle. No mukava siellä olisi olla kun Lukko vie oletettavasti mestaruuden. Pahin vastus Lukolle onkin tämä koronakohu, joka voi peruuttaa kaikki loppuottelut.

Vesa Uusi-Kilponen

Mitä pidit jutusta?
+1
5
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Jouston paikka

Norwegian ilmoitti hakeutumisestaan yrityssaneeraukseen. Samoin teki Suomessa Stockmann. Espanjassa isoja karille...

Viikon kysymys

Tunnetko ketään joka on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa