Uutiset

Ryhmä valaita uiskenteli Fuengirolan edustalla

Sur lehden sivuilta löytyy kalastajien ottama video valaiden vierailusta.

Kalastajat huomasivat outoa liikehdintää vedessä tänä aamuna. Liikehdinnän syy paljastui lopulta valasparveksi aivan Fuengirolan sataman tuntumassa.

 

Näin lähellä rantaa valaita nähdään hyvin harvoin Aurinkorannikolla. Voi hyvin olla, että koronan vuoksi rauhoittunut rantaelämä ja vesiliikenne on houkutellut valaat rannan läheisyyteen. Luonto ottaa omansa takaisin, kun ihmisten aktiviteetit vähenevät.

Kalastajat olivat palaamassa reissultaan normaalia aiemmin, kun he huomasivat, että troolarilla on seuraa. Useiden valaiden ryhmä saattoi laivan satamaan. Laivan kapteeni Juan Sánchez kertoi Sur lehdelle ettei ole koko monta kymmentä vuotta kestäneen kalastajan uransa aikana nähnyt valaita näin lähellä rantaa.

Tässä linkki Sur lehden juttuun, siinä on myös video katsottavissa. https://www.diariosur.es/costadelsol/pescadores-graban-paso-20200611111530-nt.html

Mitä pidit jutusta?
+1
92
+1
23
+1
2
+1
2
+1
1
+1
6

Kolumnit

Tia Raunio

1-vuotissynttärit

  Suomen Merimieskirkon Aurinkorannikon sosiaalityön hanke, jolle STEA eli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus on myöntänyt kolmen...

Viikon kysymys

Joko nyt on aika matkustaa?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa