Koronaseuranta Uutiset

Runsaasti lisälentoja Finnairilta

Sinivalkoiset siivet kuuli hädän ja lähti pelastustoimiin.

Suomen hallitus ja Finnair ovat kuulleet hädän ja tarpeen kotiinlennätyksistä Málagasta. Lisälentoja on tulossa runsaasti, aiemmasta tiedosta poiketen myös sunnuntaille 22.3.

 

Asia eteni jopa poliittiselle tasolle, eilisessä täysistunnossa Eduskunnassa vaadittiin lisälentojen järjestämistä. Esimerkiksi Aurinkorannikolla usein vieraillut kansanedustaja Pia Kauma kysyi täysistunnossa haetaanko jumiin jääneet suomalaiset pois Aurinkorannikolta. Kauman mukaan ministeri Tytti Tuppuraisen vastaus oli yksiselittein ”haetaan”.

Finnair järjestelee nyt lentoja ja niitä tulee myyntiin sitä mukaa, kun järjestelyt valmistuvat. Lennot ovat myynnissä finnair.fi -sivustolla. Voit myös laittaa sähköpostin osoitteeseen [email protected] , Fuengirolassa toimiva Meriatur.com matkatoimisto auttaa mahdollisimman paljon varauksissa.

Myös pienempi toimija on tullut avuksi lentojen järjestämisessä. Golf Tailors -matkatoimisto yhdessä Private Skies -yhtiön kanssa lentää yhden lennon Málagasta Helsinkiin lauantaina 21.3.

Mitä pidit jutusta?
+1
149
+1
12
+1
4
+1
5
+1
4
+1
8

Kolumnit

Pääkirjoitus

Jouston paikka

Norwegian ilmoitti hakeutumisestaan yrityssaneeraukseen. Samoin teki Suomessa Stockmann. Espanjassa isoja karille...

Viikon kysymys

Tunnetko ketään joka on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa