Urheilu Uutiset

Rullakiekossa uusi kausi ja uusi sarja

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

LIONS kaipaa jälleen uusia innokkaita pelaajia. Alkavasta kaudesta on tulossa hyvin mielenkiintoinen.

Uusi rullakiekko kausi on alkamassa. Odotettavissa on toimintarikas kausi monella eri tasolla.

 

Fuengirola LIONS on aloittanut jo kesätreenit ja uusia pelaajia toivotaan mukaan ihan pienistä 7-8 vuotiaista aina aikuisiin asti. Tarkoituksena on pelata tällä kaudella junioreissa neljässä eri ikäryhmässä: 2011 syntyneet ja nuoremmat, 2009-10 syntyneet, 2007-08syntyneet ja 2005-06 syntyneet. Aikuisissa pelataan Andalusian liigaa kolmella eri joukkueella: Barona, Vikings ja uusi joukkue, jolla ei ole vielä nimeä.

Viime vuonna seuran kolmas joukkue pelasi nimellä LIONS, mutta koska se oli heikoin kolmesta joukkueesta ei ollut loogista, että sillä oli seuran nimi ja värit.

Tänä vuonna on tarkoitus että aikuisten Fuengirola LIONS joukkue sinisessä pelipaidassa on näistä kolmesta joukkueesta kerätty edustusjoukkue turnauksiin ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelattavaan Liga Nacional de Hockey Linea (LNHL).

Uudessa Espanjan liigassa ei ole rajoituksia pelaajien kansalaisuuden suhteen. Tämä sopii Fuengirolalle, kun rosterissa on vain yksi espanjalainen. Joukkueita uudessa sarjassa on alustavasti 12 ja ne ovat Cartagena, Murcia, Sevilla, Gelves, Villareal, Almassera, Villarrobledo, Madrid, Galapagar, Vitoria ja tietenkin Fuengirola.

Tällä hetkellä Fuengirola LIONS neuvottelee paikallisen rullasählyseuran kanssa jos voitaisiin kokeilla pelialustana muovimattoa, joka mahdollistaisi kotipelien saamisen Fuengirolaan.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa