Urheilu Uutiset

Rullakiekkosarja viimein alkamassa

NHL kauden tapaan aikuisten Andalusian rullakiekko kausi alkaa vasta nyt tammikuun puolivälissä ja jatkuu intensiivisesti maaliskuun loppuun.

 

Liigassa pelaa tällä kaudella yhteensä seitsemän joukkuetta, joista kolme on Fuengirolasta Lions organisaatiosta: Lions, Barona ja Vikings. Lisäksi mukana on kolme joukkuetta Sevillasta ja yksi Afrikan puolelta Ceutasta.

Kaiken kaikkiaan liigaan lähdetään aika ohuilla rostereilla, mutta tarkoituksena on se että kaikki pääsevät pelaamaan ja samanaikaisesti yritetään löytää lisää harrastajia mukaan rinkiin. Treenit ovat tiistaisin ja torstaisin Santa Fe:n sisähallissa. Junnujen treenit alkavat jo klo 16:30 ja aikuisten klo 19:00-21:00.

Ensimmäiset Andalusian liigan pelit ovat Sevillassa 16 tammikuuta ja seuraavat helmikuun 6. Fuengirolassa. Suunnitelmissa on myös kuvata Lions organisaation joukkueiden pelit ”livenä” netin kautta.

Junioriliigat alkavat todennäköisesti helmikuussa. Samoin jos järjestetään turnauksia, niin ne ovat myöhemmin alkukeväästä.

Kiekosta innostuneille on mahdollista harrastaa Rosario puiston kentällä maanantaisin ja keskiviikkoisin alkaen klo 16:00 katulätkää.

Mitä pidit jutusta?
+1
8
+1
2
+1
0
+1
1
+1
1
+1
3

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa