Henkilökuvat

Rauhaa Espanjasta

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
MTV:n tv-kuuluttajan tunnetuksi tullut Irene Usvasalo asuu nykyään osat vuodesta Torreviejassa. Hän kävi Fuengirolassa vielä julkaisemattoman tv-projektin kuvausten vuoksi.

 

Irene usvasalo tunnustautuu intohimoiseksi matkustelijaksi ja shoppailijaksi. Matkustelun lisäksi hän on ehtinyt nähdä maailmaa myös pysyvämpien asumusten kautta. Suomen lisäksi hän on nyt asunut viidessä maassa.

– USA:ssa olin vaihto-oppilaana, pankin työkomennuksilla asuin Hollannissa, Belgiassa ja Virossa, ja nyt eläkkeelle jäätyäni asun osat vuodesta Espanjassa, Torreviejassa, hän luettelee.

– Kesän sekä marras-joulukuun pyrin viettämään Suomessa, mutta keväät ja syksyt olen mieluummin poissa. Lumi, jää, sade ja pimeys eivät vain ole minua varten.

Ensimmäisen kosketuksen nykyiseen kotikaupunkiinsa Espanjassa Usvasalo sai vasta 2016.

– Espanjassa olin toki käynyt työn merkeissä lukuisia kertoja, mutta Torreviejasta en ollut koskaan kuullutkaan, ennen kuin ystäväni pyysivät minua käymään luonaan kesällä 2016. Sain järjestettyä itseni sinne vajaaksi viikoksi ja menetin sieluni saman tien. Minulla oli silloin hektistä aikaa töissä, ja Torreviejasta löysin sielunrauhan. Se on kerrassaan ihanan rauhallinen paikka, hän kuvailee.

– Matkatöissä opin, että kun laitat oven kiinni, älä ajattele taaksepäin, vaan että nyt mennään eteenpäin. Se auttaa kotiutumaan mihin tahansa, Irene Usvasalo toteaa.

-Niinpä, kun palaan Suomeen, ensimmäinen ajatus taksissa matkalla kotiin on, että on kiva tulla kotiin. Ja kun laitan oven kiinni ja lähden takaisin, on ajatus, että on kiva lähteä takaisin Espanjaan.

Lue lisää Irene Usvasalon kuulumisia tämän viikon lehdestä.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Normaalia kohti

Lähes nollasta lähdettiin. Nyt ollaan jo samalla pelikentällä normaalivuosien kanssa. Pientä...

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet koronapassista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa