Koronaseuranta Uutiset

Polttoaineongelmia Málagan lennolla – matkustajat rauhallisina kentällä

Tarja Vuokkovaara, Zorro ja Pekka Kärkkäinen odottelevat rauhassa uutta lähtöä Málagan lentokentällä.

Finnairin kone, jonka oli tarkoitus lähteä Málagasta Helsinkiin tänään klo 14.30 ei ole vieläkään lähtenyt. Kyseessä on tekninen vika ja uusi kone Suomesta uuden miehistön kera on saapumassa

.
-Tunnelma täällä on ihan leppoisa. Meitä on viisi koiranomistajaa, odottelemassa uutta lähtöä. Kun tieto siitä, että kone joudutaan kokonaan vaihtamaan tuli, se herätti meissä koiraihmisissä säikähtäneitä tunteita. Koirat olivat jo koneen ruumassa, eli ne piti saada sieltä jollain konstilla ulos. Kaikki meni jopa yllättävän sujuvasti, kertoo matkalainen, järvenpääläinen yrittäjä Pekka Kärkkäinen.

Koirapartio odottelemassa pääsyä lennolle. Aamuyölle näyttää menevän, toivottavasti koirien hermo kestää.

Matkustajille ilmoitettiin, että koneen polttoainejärjestelmässä oli laskeutuessa huomattu vika. Sitä ei saatu huoltotoimenpitein kuntoon, lähin varaosa olisi löytynyt Lontoosta. Matkustajille kerrottiin, että on aikaa säästävämpää ja muutenkin sujuvampaa ottaa kokonaan uusi kone miehistöineen Suomesta.

-Meille on nyt ilmoitettu arvioiduksi lähtöajaksi klo 1.50. Toivotaan, että koirien lähtöselvitys sujuu mutkitta, meillähän ei ole muuta kuin bording passit alkuperäiselle lennolle.

Kärkkäinen kehuu Finnairin toimintaa tilanteessa.

-Täydet pisteet Finskin henkilökunnalle ja erityisesti lentokapteenille. Meille on tiedotettu asian laidasta hyvin, aina kun uutta tietoa on ollut saatavilla. Muutenkin meistä on pidetty hyvää huolta. Kiitos siitä, Kärkkäinen jakaa tunnustusta.

Kärkkäisen mukaan lähes kaikki matkustajat ovat ottaneet ongelmat asiallisesti ja rauhallisesti.

-Pari nillittäjää oli, jotka eivät napisivat ja valittivat. Onneksi heitä oli vain nuo pari, muuten tunnelma koirien ja pienten punaviinipullojen kanssa on ollut varsin mukava.

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
216
+1
16
+1
3
+1
11
+1
6
+1
11

Kolumnit

Viikon kysymys

Kumpaa grillaat mieluummin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa