Viihde

Pöllötöllö juonnettiin Aurinkorannikolla

Irene Usvasalo kotiutui hetkessä kameran eteen vuosien tauon jälkeen.

Aurinkorannikon mediakeskuksessa tehtiin ensimmäiset valtakunnalliseen jakeluun menevät nauhoitukset maaliskuun puolivälissä. Maikkarin entinen kuuluttaja Irene Usvasalo kävi nauhoittamassa juonnot sunnuntaina alkavaan Pöllötöllö-ohjelmaan.

 

-Olihan tämä ihan uskomatonta, että Espanjasta löytyi suomalaisten ylläpitämä tv-studio, jossa juonnot saatiin tehtyä. ARMK hoiti kaiken, Usvasalon kuljetuksista lähtien. Saimme paluupostina valmiit aineistot, joissa oli laadukkaasti toteutetut juonnot. Kun ensimmäisen kerran soitin Espanjaan kyselläkseni, onko mitään mahdollisuuksia kuvata juontoja, en voinut kuvitellakaan, että homma tapahtuu näin helposti ja sujuvasti, kertoo tuottaja Mei Hari MTV Oy:stä.

Raija Kurkola pyöritti teleprompteria lattialla istuen.

Usvasalo asuu nykyisin talvet Costa Blancalla, eikä hän halunnut koronan vuoksi ottaa riskiä lähteä kesken kaiken Suomeen kuvaamaan juontoja. Hän tuli yksityiskuljetuksella Aurinkorannikolle ja viiden ohjelman juonnot kuvattiin kahdessa päivässä.

-Tämä oli ensimmäinen ”oikea” tilaustuotanto Aurinkorannikon mediakeskuksella. Kaikki sujui jopa yllättävän jouhevasti. Kukkapuskien valinnassa olivat suurimmat ongelmat. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että Aurinkorannikon mediakeskus on valmis vastaanottamaan haastaviakin tuotantoja. Kiinnostus Suomen päässä on lisääntynyt mukavasti kevään mittaan, kertoo studion kuvapuolesta vastaava Henry Aflecht.

Henry Aflecht ohjasi Usvasalon juonnot ARMK:n studiolla.

Pöllötöllö on MTV3 -kanavalla esitettävä nostalginen ohjelma, jossa käydään läpi kanavan vanhoja suosikkiohjelmia esimerkkien ja tekijähaastattelujen muodossa. Ohjelma esitetään Maikkarilla sunnuntaisin klo 20. Ensimmäinen jakso tulee tänä viikonloppuna 25.4.

Irene Usvasalo on kaikille tuttu tv-kasvo, hän toimi Maikkarin kuuluttajana 90-luvulla. Nyt hän palasi vanhaan työhönsä juontamaan Pöllötöllöä. Juontojen kuvauksissa haettiin 90-luvun tunnelmaa ja visuaalista ilmettä.

Lue lisää Aurinkorannikon mediakeskuksesta täältä: https://armk.fi/

Pekko Simonsuuri otti juontojen äänet talteen.
Irene Usvasalon maskeerauksen hoiti ammattimaisesti Satu Ahonen.
Mitä pidit jutusta?
+1
71
+1
4
+1
0
+1
1
+1
1
+1
5

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa