Viihde

Pöllötöllö juonnettiin Aurinkorannikolla

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Irene Usvasalo kotiutui hetkessä kameran eteen vuosien tauon jälkeen.

Aurinkorannikon mediakeskuksessa tehtiin ensimmäiset valtakunnalliseen jakeluun menevät nauhoitukset maaliskuun puolivälissä. Maikkarin entinen kuuluttaja Irene Usvasalo kävi nauhoittamassa juonnot sunnuntaina alkavaan Pöllötöllö-ohjelmaan.

 

-Olihan tämä ihan uskomatonta, että Espanjasta löytyi suomalaisten ylläpitämä tv-studio, jossa juonnot saatiin tehtyä. ARMK hoiti kaiken, Usvasalon kuljetuksista lähtien. Saimme paluupostina valmiit aineistot, joissa oli laadukkaasti toteutetut juonnot. Kun ensimmäisen kerran soitin Espanjaan kyselläkseni, onko mitään mahdollisuuksia kuvata juontoja, en voinut kuvitellakaan, että homma tapahtuu näin helposti ja sujuvasti, kertoo tuottaja Mei Hari MTV Oy:stä.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Raija Kurkola pyöritti teleprompteria lattialla istuen.

Usvasalo asuu nykyisin talvet Costa Blancalla, eikä hän halunnut koronan vuoksi ottaa riskiä lähteä kesken kaiken Suomeen kuvaamaan juontoja. Hän tuli yksityiskuljetuksella Aurinkorannikolle ja viiden ohjelman juonnot kuvattiin kahdessa päivässä.

-Tämä oli ensimmäinen ”oikea” tilaustuotanto Aurinkorannikon mediakeskuksella. Kaikki sujui jopa yllättävän jouhevasti. Kukkapuskien valinnassa olivat suurimmat ongelmat. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että Aurinkorannikon mediakeskus on valmis vastaanottamaan haastaviakin tuotantoja. Kiinnostus Suomen päässä on lisääntynyt mukavasti kevään mittaan, kertoo studion kuvapuolesta vastaava Henry Aflecht.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Henry Aflecht ohjasi Usvasalon juonnot ARMK:n studiolla.

Pöllötöllö on MTV3 -kanavalla esitettävä nostalginen ohjelma, jossa käydään läpi kanavan vanhoja suosikkiohjelmia esimerkkien ja tekijähaastattelujen muodossa. Ohjelma esitetään Maikkarilla sunnuntaisin klo 20. Ensimmäinen jakso tulee tänä viikonloppuna 25.4.

Irene Usvasalo on kaikille tuttu tv-kasvo, hän toimi Maikkarin kuuluttajana 90-luvulla. Nyt hän palasi vanhaan työhönsä juontamaan Pöllötöllöä. Juontojen kuvauksissa haettiin 90-luvun tunnelmaa ja visuaalista ilmettä.

Lue lisää Aurinkorannikon mediakeskuksesta täältä: https://armk.fi/

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Pekko Simonsuuri otti juontojen äänet talteen.
  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Irene Usvasalon maskeerauksen hoiti ammattimaisesti Satu Ahonen.
Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Normaalia kohti

Lähes nollasta lähdettiin. Nyt ollaan jo samalla pelikentällä normaalivuosien kanssa. Pientä...

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet koronapassista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa