Uutiset

Poliisin läsnäoloa vaatinut tilanne lukiolla

Aurinkorannikon suomalaisella koululla selvittiin säikähdyksellä uhkaavan oloisesta tilanteesta. Turvallisuussuunnitelma tuli testattua oikeassa tilanteessa.

Torstaina alkuiltapäivästä Aurinkorannikon suomalaisen koulun lukion edessä liikkui ilmeisen sekavassa tilassa ollut mies. Hän käyttäytyi aggressiivisen oloisesti, osoitteli esimerkiksi sormellaan joitain lukion opiskelijoita. Miehellä oli vyöllään aseen näköinen esine, joka myöhemmin todettiin leikkipyssyksi.

 

 

Koululla reagoitiin tapahtuneeseen sen vaatimalla vakavuudella ja turvaohjeiden mukaisesti. Koulun opiskelijat ja henkilökunta siirtyivät lukittuihin sisätiloihin odottamaan paikalle kutsuttua poliisia. Poliisi sai epäillyn kiinni nopeasti opiskelijoilta saamiensa vihjeiden perusteella. Epäilty oli saamiemme tietojen mukaan noin viisikymmenvuotias mies, ilmeisesti kansallisuudeltaan espanjalainen.

Tilanteessa ei aiheutunut todellista vaaraa kenellekään ja varotoimet hoidettiin asiallisesti. Aurinkorannikon suomalainen koulu tarjoaa koulupsykologin palveluja huoltajille tai opiskelijoille, mikäli tilanne on jäänyt kaivertamaan mieltä.

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
135
+1
3
+1
6
+1
8
+1
13
+1
13

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa