Urheilu

Poliisi nappasi nopeasti autojen tuhopolttajan

paikallispoliisin, kansallisen poliisin sekä Fuengirolan ja Mijasin palolaitosten yhteistyöllä tuhopolttaja saatiin nopeasti kiikkiin. (Kuva: Fuengirolan kaupunki)

Fuengirolassa herättiin paikoin varhain viime sunnuntain aamuyöllä sankkaan savuun ja liekkien loimotukseen. Kolmessa eri paikassa oli tahallaan sytytetty palamaan toistakymmentä autoa.

Avenida de Miramarin varrella paloi kahdeksan autoa ja lisäksi vahinkoja tuli talon julkisivuun, jonka edessä autoja paloi. Camino de la Condesalla ja calle Jábegalla, sekä ostoskeskus Miramarin ullkoparkkipaikalla oli tulessa vielä neljä autoa lisää.

Poliisi laittoi hihat heilumaan, ja antoi tapaukselle nimen ”operación Infierno” – operaatio helvetti. Vääräleuka voisi todeta, että tuloksia saatiin ”helvetin nopeasti”, sillä jo maanantaina poliisi ilmoitti ottaneensa kiinni 38-vuotiaan miehen epäiltynä kyseisiin tuhopolttoihin. Näyttää siltä että hän toimi rikoksissa yksin ja liikkui omalla autollaan rikospaikalta toiselle.

Mies pidätettiin oman kotinsa läheltä. Tutkimuksissa hänen kotoaan löytyi mm. vaatteet jotka hänellä oli valvontakameroiden kuvissa päällään rikosyönä. Lisäksi asunnosta takavarikoitiin mm. veitsiä ja huumeita.

Tutkimuksissa löytyi todisteita miehen syyllisyydestä myös aiempiin tuhotöihin: kahden auton ja liikehuoneiston palo 13.8. ja yhden auton polttaminen pyhäinpäivänä.

Mitä pidit jutusta?
+1
59
+1
2
+1
2
+1
2
+1
2
+1
5

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa