Uutiset

Pimeyden prinssi muuttamassa Fuengirolaan?

Ozzy Osbournen uusi albumi ”Ordinary Man” julkaistaan helmikuun 21. päivä. (Kuva Ozzy Osbournen instagram)

Yksi rockin legendaarisimmista hahmoista, Ozzy Osbourne nähtiin viime perjantaina vaimonsa Sharon Osbournen kanssa Fuengirolassa.

 

Vaikka visiitti oli ilmeisen lyhyt, saattaa se johtaa tulevaisuudessa pidempiin käynteihin, sillä pariskunta oli katsomassa itselleen asuntoa. Asiasta kertoi Euro Weekly News.

Lehden lähteenä on Jim Mcguire -niminen mies, jonka naapurissa olevaa asuntoa Osbournet kävivät katsomassa. Lehtitietojen mukaan pariskuntaa kiinnosti iso villa Calle los Camachosin varrella Torreblancassa.

Suureksi Black Sabbath -faniksi tunnustautuva Mcguire kertoo jutussa, että Osbournet viipyivät villassa ainakin tunnin. Saipa hän idoliltaan Ozzylta nimikirjoituksenkin.

Mcguiren kertomuksen perusteella pimeyden prinssinäkin tunnetun Ozzy Osbournen jano ja huumorintaju ovat tallelle, sillä lyhyessä keskustelussa laulaja oli ehtinyt kysyä ” where’s the nearest fuking bar man?”

Ozzy Osbourne oli yhtenä heavy metalin uranuurtajista pidetyn Black Sabbatihin perustajajäsen vuonna 1969. Vuonna 1979 hän sai lähteä bändistä, muun muassa liiallisen päihteidenkäytön vuoksi. Sen jälkeen Osbourne on tehnyt menestyksekkään uran omaa nimeään kantavan yhtyeensä kanssa. Myös Black Sabbathin riveissä hän on esiintynyt myöhempinä vuosina.

Myös Sharon Osbourne on tullut suurelle yleisölle tutuksi, muun muassa perheen yhteisestä tv-sarjasta The Osbournes ja tuomarina The X Factor ja America’s Got Talent -kykykilpiluissa.

Lähde: Euro Weekly News

Mitä pidit jutusta?
+1
19
+1
3
+1
4
+1
3
+1
0
+1
2

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa