Viihde

Pientä laittoa parisuhteeseen

Tutut kasvot Juha Veijonen ja Maarit Peltomaa parisuhdeongelmien pauloissa.

Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Lissu päättää tarttua härkää, siis Masaa sarvesta… Siis sarvista.

Pientä laittoa on lukuisista elokuva- ja tv-rooleistaan tunnettujen Juha Veijosen ja Maarit Peltomaan tähdittämä hulvaton esitys pitkän parisuhteen kommervenkeista. Näytelmän on käsikirjoittanut Heikki Lund. Katsomossa Masan ja Lissun suhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattavat. Luultavasti ilmassa on myös pientä huokailua ja hikoilua – varsinkin jos oma kumppani sattuu istumaan vieressä. Tervetuloa rohkeasti testaamaan!


LISSU
Oot sä koskaan pettäny mua?
MASA
Mitä, mitä… En oo! Ja sun ois nyt paras lopettaa.
LISSU
Me ollaan oltu kakskyt viis vuotta kimpassa. Tilastojen mukaan sä oot pettäny mua.
MASA
Niiden samojen tilastojen mukaan sä oot pettäny mua!
LISSU
En tietenkään oo.
MASA
Miten sä voi olla niin varma, että mä oon?
LISSU
Sä oot mies…

Teatteriesityksiä on viime aikoina ollut melko vähän Aurinkorannikolla. Pientä laittoa tuo lohtua laadukkaan komediateatterin ystäville.

Juha Veijonen muistetaan vaikkapa Vareksen roolista tai lukuisista muista elokuva- ja tv-rooleista. Esimerkiksi Aleksi Mäkelän Häjyt leffassa Veijosen ja Samuli Edelmanin näyttelemä pohjalaiskaksikko oli huippusuoritus. Maarit Peltomaa on myös esiintynyt lukuisissa leffoissa ja tv-sarjoissa, esimerkiksi Vares elokuvissa ja Kotikatu sarjassa.

Pientä laittoa Kukossa lauantaina 14.3. klo 19 ja sunnuntaina 15.11. klo 13.   Liput ennakkoon Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646 111 203. (liput ennakkoon 15€, ovelta 18€. Ruokailijoilla mahdollisuus pöytävaraukseen)

Mitä pidit jutusta?
+1
9
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa