Uutiset

Pepe Willbergin suunnitelmissa asunto Fuengirolasta

Fuengirolan läheisyydestä löytyy runsaasti kiehtovia patikkareittejä.

Laulaja Pepe Willberg ja puolisonsa Pauliina Visuri ovat viime vuosina vierailleet tiuhaan Aurinkorannikolla. Yhdistettyjen loma- ja keikkareissujen yhteydessä he ovat ihastuneet alueeseen ja intohimo pidempiaikaiseen oleskeluun etelän lämmössä on syttynyt.

 

 

-Olemme me käyneet katsomassakin jo monia asuntoja välittäjä Minna Laineen kanssa. Ihan kivoja on löytynyt, mutta tämä kulunut koronavuosi asettaa talouspuolelle haasteita. Näyttää siltä, että suunnitelma asunnon hankinnasta Fuengirolasta siirtyy hieman, mutta ei varmasti pitkään, Visuri kertoo.

Pariskunta on tutkinut erilaisia rahoitusmahdollisuuksia sekä Suomesta että Espanjasta. Suomesta rahoituksen hakemisen ongelmana on se, että suomalaiset rahoituslaitokset eivät hyväksy espanjalaisia kiinteistöjä vakuudeksi. Jotkin Suomessa toimivat pankit tosin mainostavat mahdollisuutta, tällöin rahoitus tapahtuu niiden private banking -konttoreiden kautta Luxemburgista.

-Kyllä rahoitukseen jossain vaiheessa ratkaisut löytyvät. Saattaa olla, että otamme aluksi pidempiä aikoja vuokra-asuntoja ja päätämme sitten, mistä sen oman kakkoskodin haluamme.

Monipuolinen Aurinkorannikko

-Aurinkorannikko on osoittautunut uskomattoman monipuoliseksi paikaksi. Me harrastamme tennistä, golfia ja luonnossa liikkumista, näille harrasteille alue on täydellinen. Viime reissullakin vaeltelimme vuorilla lähes päivittäin ja löysimme myös todella hyvän ja mukavan tennisopettajan. Myös se on ollut mukava huomata, että Aurinkorannikolla asuvat suomalaiset ovat todella avuliaita ja ystävällisiä.

Tennis on yksi Willberg & Visuri pariskunnan intohimoista.

Willberg & Visuri -pariskuntaa kiehtoo myös espanjalainen kulttuuri.

-Fuengirola on siinäkin mielin hieno paikka, että sieltä löytyy mukavia suomalaisia, palveluja kotikielellä, mutta myös espanjalaiseen kulttuuriin sukeltaminen on helppoa ja mahdollista. Esimerkiksi herkullista espanjalaista ruokaa löytyy kohtuuhintaan.

Pepe Willberg esiintyy ravintola Kukossa Fuengirolassa perjantaina 2.4. ja lauantaina 3.4. Liput kannattaa varata ennakkoon soittamalla +34 646 111 203 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
126
+1
19
+1
1
+1
8
+1
2
+1
10

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa