Uutiset

Penelope Cruz jakamassa Oscareita

Penélope Cruzin ei tällä kertaa tarvitse jännittää omaa ehdokkuuttaan. (Kuva: Penélope Cruzin instagram)

Espanjalaisedustus tämän viikonlopun Oscar-gaalassa vahvistuu entisestään. Gaalan tuottajat Lynette Howell Taylor ja Stephanie Allain ovat paljastaneet, ketkä kaikki kuuluisuudet nousevat illan aikana lavalle jakamaan Oscar-patsaita.

 

Palkintojenjakajien joukossa on myös Espanjan oma tähti Penélope Cruz. Kaikkiaan illan aikana lavalla käy noin 40 henkilöä jakamassa eri palkintoja. Penélope Cruz on varsin hyvässä seurassa, sillä hänen lisäkseen palkintoja ovat jakamassa mm. Tom Hanks, Natalie Portman, Will Ferrel, Salma Hayek, Diane Keaton, Keanu Reeves, jne.

Kuka jakaa minkäkin palkinnon, se on vielä salaisuus. Teoriassa on siis mahdollista, että Penélope Cruz pääsisi jakamaan Oscarin jommallekummalle ystävälleen Antonio Banderasille tai Pedro Almodóvarille. Banderas on ehdolla parhaan miespääosan pystiin roolistaan Almodóvarin elokuvassa Dolor y Gloria (Kärsimys ja Kunnia). Samainen elokuva on ehdolla myös parhaaksi vieraskieliseksi elokuvaksi. Eikä tietenkään sovi unohtaa, että myös Cruz itse näyttelee kyseisessä elokuvassa yhtä pääroolia.

Jakoipa Cruz patsaan missä tahansa kategoriassa, se ei ole ensimmäinen kerta kun hän pitelee kyseistä patsasta käsissään. Hän oli ehdolla parhaaksi naispääosanesittäjäksi jo vuonna 2006 roolistaan elokuvassa Volver. Kolme vuotta myöhemmin, 2009 hänet lopulta palkittiin sivuroolistaan Woody Allenin elokuvassa Vicky Cristina Barcelona.

Tämänvuotinen Oscar-gaala juhlitaan tuttuun tapaan Hollywoodissa, Dolby-teatterissa, sunnuntaina 9. helmikuuta.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
8
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa