Ajankohtaista Viihde

Paul Oxley – muistoja 80-luvulta

Paul Oxley on tykästynyt Aurinkorannikkoon. Näyttää siltä, loistava muusikko viettää etelässä tulevia talviaan melko tiiviisti.

Spanish bars, Terry´s inside ja moni kevyt poppi soi 80-luvun alussa joka kylän kodissa ja kuppilassa. Tammisaareen rakkauden perässä muuttanut Paul Oxley ui sisään paikalliseen bändiin, ujutti ohjelmistoon omia biisejään ja loppu on hittien historiaa. Tänä viikonloppuna tuota historiaa päästään kokemaan livenä Aurinkorannikolla.

Spanish bars, Terry´s inside ja moni kevyt poppi soi 80-luvun alussa joka kylän kodissa ja kuppilassa. Tammisaareen rakkauden perässä muuttanut Paul Oxley ui sisään paikalliseen bändiin, ujutti ohjelmistoon omia biisejään ja loppu on hittien historiaa.

Tarina on erikoinen, joskin ilman sen kummempaa tarinaakin Oxleyn kappaleissa oli jo tuolloin poikkeuksellista hittiainesta. Tarttuva kertosäe, mukavasti soljuvat a-osat ja kruununa kosketinsoitinpainotteinen kevyt soundi iski suomalaisiin.

Kaikesta tuosta on kulunut jo yli 35 vuotta. Toissa syksynä Paul Oxley ilmestyi yhtäkkiä Aurinkorannikolle ja ilmoitti halustaan keikkailla. Takana on nyt useita käytännössä loppuunmyytyjä keikkoja ja lisää on tulossa viikonloppuna.

Paul Oxley, kosketinvelho Rob Dominis, espanjalainen kitaristi Jesus Gomez ja percussionisti Maestro Gomez esiintyvät perjantaina 29.3. Ravintola Kukossa Lauantaina on vuorossa Nuriasol. Keikoilla kuullaan kaikki isot hitit, uusia Paul Oxley kappaleita ja lisäksi valittuja paloja Beatlesilta ja David Bowielta.

Jesus Gomez, Paul Oxley ja Rob Dominis muodostavat vastustamattoman trion.
Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa