Matkailu

Parque los Naranjos tarjoaa monipuolista tekemistä vauvasta varttuneimpiin.

Lasten leikkipaikka ruokkii mielikuvitusta. (Kuvat: Tiina Jokinen)

Appelsiinipuiden varjostama monitoimipuisto tarjoaa suojaa auringolta pitkin päivää. Puiden suojassa kelpaa istahtaa koristeelliselle puistonpenkille kiehtovan kirjan ääreen.

 

Kooltaan vajaan kolmen jääkiekkokaukalon kokoisen puiston kätköistä löytyy perheen pienimmille leikkipaikka, jossa punainen paloauto kutsuu leikkijöitä uumeniinsa. Paloautoon voi hurauttaa myös polkupyörällä, ja sylivauvoillekin löytyy oma keinu. Mikäpä sen mukavampaa, kuin ottaa päivätorkut kiikutellessa, kun varjoa antavat appelsiinipuut, joista puisto on myös saanut nimensä.

Aikuisemmat voivat puolestaan purkaa energiaansa puiston monipuolisten kuntoilulaitteiden avulla, jotka sijaitsevat heti leikkipaikan vieressä. Härveleiden rungoista löytyy käyttöohjekuvakkeet, joita noudattamalla pääsee sisälle liikuntavälineiden saloihin.

Appelsiinipuistossa voi vaikka musisoida.

Alueelta on myös varattu pihapelien ystäville petankin pelaamiseen sopiva santanurkkaus, joten kulkijan kannattaa napata omat pelikuulat mukaan, ja heittäytyä tarkkusheittopelin lumoihin.

Puuhakkaan päivän päätteeksi on aika levittää viltti nurmikolle, ja retkieväitä napostellen voi pysähtyä kuuntelemaan viereisestä musiikkikonservatoriosta pihalle kantautuvaa musisointia. Mikäli oma sisäinen musikanttisi inspiroituu ympäristöstä, puistosta löytyy hand pan -rummut sekä mökkilaituria muistuttava ksylofoni sulosävelien ilmoille päästämistä varten.

Sijainti: Calle la Fuensanta, 5, 29640 Fuengirola

Tiina Jokinen

Mitä pidit jutusta?
+1
10
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa