Palikka poikineen Málagassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Legonäyttelyn vitriineistä löytyy muun muassa Marshallia ja Gibsonia.

Euroopan suurin Lego-näyttely on saapunut Málagaan.

Euroopan suurin Lego-näyttely on saapunut Málagaan.

Kapteeni Amerikka, jalkapalloilija Robert Lewandowski, tennislegenda Martina Navratilova, Harry Potter, Disneyn prinsessat, ja niin edelleen. Siinä vain muutamia esimerkkejä todellisista ja kuvitteellisista hahmoista, joiden lego-versiot ovat nähtävillä näyttelyssä, joka on esillä Málagan satamassa, Muelle Unossa, 22. syyskuuta asti.

Kaikkiaan 1.400 neliömetrin näyttelyalueelta löytyy 12 teema-aluetta, noin 110 legorakennelmaa ja yhteensä yli viisi miljoonaa legopalikkaa. Koko näyttelyn huikein teos lienee 1:25 mittakaavassa oleva Titanic. Laivalla on korkeutta kolme metriä ja pituutta 11 metriä. Sen tekemiseen on käytetty yli 500.000 legoa.

Historian ystäviä saattaa kiinnostaa legokuvaelmat esimerkiksi Berliinin muurin sortumisesta ja Apollo 11 avaruuslennosta sekä kuun valloituksesta. Perheen pienimpiäkään palikanpyörittelijöitä ei ole unohdettu, sillä näyttelyssä on myös Duplo-alue, jolla perheen pienimmät pääsevät rakennuspuuhiin.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa