Padelilla verkostoitumaan

Los Pacosin padelkeskuksessa voi sekä hikoilla että verkostoitua.

Pohjoismaalaiset ovat innostuneet padelin pelaamisesta Aurinkorannikolla. Erilaisia turnauksia järjestetään käytännössä joka viikonloppu ja niihin osallistuu satoja ihmisiä.

Pohjoismaalaiset ovat innostuneet padelin pelaamisesta Aurinkorannikolla. Erilaisia turnauksia järjestetään käytännössä joka viikonloppu ja niihin osallistuu satoja ihmisiä.

Sunnuntaina 26.5. järjestetään Los Pacosin Padel by Wekap klubilla Nordic Padel Express -turnaus. Se on tarkoitettu kaikille kansalaisuuksille, mutta sääntönä on, että jokaisesta parista toinen olisi nordico.

– Idea syntyi siitä, että olemme huomanneet pelien olevan hauskempaa ja opettavaisempaa kun pelaamme espanjalaisten ja muun maalaisten kanssa, kuin juuri sen oman maan tutun ja turvallisen parin kanssa, kertoo turnauksen promoottori Hanna Kytölä-Lundström.

Missiomme on saada tällä turnauksella lisää verkostoitumista pelaajien kesken, hauskoja ja opettavaisia treenipelejä tulevaisuudessa, integroitumista espanjalaiseen yhteisöön, sekä uusia ystävyyksiä.

Turnaukseen on saatu houkuteltua mukaan paljon mielenkiintoisia sponsoreita. Turnauspäivänä on esimerkiksi mahdollista päästä kokeilemaan BMW-autoja, rentoutumaan Lonkero-loungessa tai nauttimaan ilmaisesta hieronnasta.

– Padel yhdistää niin kansalaisuuksia kuin myös perheitä. Monessa perheessä on useampi pelaaja ja padelista on tullut yhteinen harrastus. Aikaa vietetään viikoittain klubeilla ja turnauksissa yhdessä. Pyrimme huomioimaan myös yleisön mahdollisuuden osallistua tapahtumaan erilaisin pikku kilpailuin, joissa on voittoina sponsoriemme lahjoittamia huikeita tuotteita.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan:
· Padel Managerin ka
utta www.padelmanager.com
· tai suoraan Fuengirola Padel by Wekap toimistolle
fuengirolapadel.com

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kännissä rattiin

Tällä viikolla julkistettiin tutkimus, jonka mukaan suomalaiset suhtautuvat rattijuopumukseen muihin eurooppalaisiin...
Marjatta Jabe

Muistoja menneestä

Stadilaiset viettivät 10-vuotisjuhliaan. Avajaisissa muistelin omaa nuoruuttani. Vapun jälkeisenä päivänä 1945...

Viikon kysymys

Huolestuttaako rattijuoppojen määrä Espanjan liikenteessä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203