Blogi

Oppi joutsenista

Pitääkö poikkeuksellisen hyvä keli suomalaiset pohjoisessa? Sitä miettii tällä hetkellä moni Aurinkorannikon suomalainen yrittäjä otsa kurtussa. Hieno kesä ja vielä syyskuussakin jatkuvat hellekelit ovat toki iso houkutus jäädä katselemaan pimentyvää pohjolaa. Yrittäjien huoli on kuitenkin vain väliaikainen. Kaikki mittarit näyttävät, että tänä talvena Aurinkorannikolle saapuu enemmän suomalaisia kuin koskaan ennen.

Lentojen hinnat ovat aina hyvä mittari. Kun katsoo lokakuun suorien lentojen hintoja, porukkaa on tulossa paljon. Muuten lentoyhtiöillä ei olisi mahdollisuutta hinnoitella lentoja niin korkealle, kuin mitä ne nyt ovat. Huomioidaan tähän vielä se, että lentokapasiteettia on reilusti enemmän kuin aiempina vuosina.

Toinen hyvä mittari on vuokra-asuntojen saatavuus. Suomalaiset ovat haluttuja vuokralaisia, joten jos asuntoja on, niitä tarjotaan ensimmäisten joukossa suomalaisille. Aika hankalaa tuntuu kunnollisten asuntojen löytäminen tällä hetkellä olevan.

Eino Leino osasi muuttolintujen elämän pukea sanoiksi jo aikoinaan. ”Ne lähtee syksyin, palaa keväisin”.

Pääkirjoitus

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa