Viihde

Nuriasol ja Kukko sopivat musiikki-illoista

Antti Pekkarinen Kukosta, Reza Kamangar Nuriasolista ja Pikkis Karen muusikkopuolelta sopivat päällekkäisyyksien poistamisesta.

Kaksi Fuengirolassa toimivaa musiikkiravintolaa pitivät torstaina palaverin musiikki-iltojen koordinoinnista vallalla olevien covid -rajoitusten aikana.

 

Molemmilla ravintoloilla on perinteisesti ollut keskiviikkoiltaisin Aurinkorannikolla asuvien suomalaisartistien esittämää musiikkia. Kukossa jo seitsemän vuotta keskiviikkoja on ilostuttanut Seita & Friends ja Nuriasol aloitti noin vuosi sitten Keskiviikkoklubit enimmäkseen Pikkis Karenin vetämänä.

Päällekkäisyys on ollut ilmeistä ja se korostuisi korona-aikaan, koska väkeä on yksinkertaisesti vähemmän saatavilla tilaisuuksiin. Pidetyssä hyvähenkisessä palaverissa osapuolet sopivat, että keskiviikkoisin musiikki soi Kukossa Seitan johdolla ja Nuriasolissa alkaa Torstaiklubi Pikkiksen vetämänä. Ensi viikolla (28.10.) molemmissa ravintoloissa soitetaan keskiviikkona, koska molemmat olivat jo ehtineet mainostaa tapahtumiaan yleisölle. Siitä eteenpäin elävän musiikin iloa tarjoillaan eri iltoina, jotta mahdollisimman moni pääsisi siitä nauttimaan.

– On hyvä, että pystymme hyvässä hengessä sopimaan yhteisistä käytännöistä. Ei ole mitään järkeä kilpailla samoista asiakkaista samana iltana varsinkaan tällaisena hiljaisena aikana, Reza Kamangar Nuriasolista iloitsee.

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
208
+1
13
+1
4
+1
3
+1
6
+1
8

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa